MuziekMuziek

Thor: Ragnarok Win 2x 2 bioscoop vrijkaarten en toffe goodies!

Ik, als gigantisch Marvel fan, mag namens Disney iets leuks weggeven! Namelijk twee keer 2 bioscoop vrijkaarten die geldig zijn in alle bioscopen in Nederland. Daarnaast geeft B4men ook nog 2x light up earphones en 2x hammer USB’s. Hoe awesome is dat?! Hopelijk mag je deze hammer wel in je computer stoppen en niet dat Thor dat alleen mag.

Marvel’s Thor: Ragnarok vervolgt de avonturen van Thor die voor een nieuwe bedreiging komt te staan – de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd
terug te komen in Asgard om Ragnarok – de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving – te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover zijn voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt
te staan. Thor: Ragnarok is vanaf nu te zien in de bioscoop!

bekijk hieronder de trailer

https://www.youtube.com/watch?v=ue80QwXMRHg

Ik mag dus twee pakketen weggeven! Wat moet je doen?

  • Like B4men en het bericht van Thor: Ragnarok
  • Tag je superheld vriend in een reactie die je graag zou willen meenemen!

De twee winnaars kies ik maandag de 30e en bericht ik persoonlijk! Let dus goed op je inbox als je gewonnen hebt! Veel succes, en was jij sowieso van plan naar deze film te gaan?

 

DE WINNAARS ZIJN:

Gefeliciteerd! Jullie hebben gewonnen ik neem persoonlijk contact met jullie op. Heel veel plezier met het pakket en de vrijkaartjes.

  • Edo De Waard
  • Joey de Jonge

Geschreven door Nick Strijbos

 

Written by
Nick Strijbos

Ik ben Nick, 28 jaar en schrijf voornamelijk over games en gadgets op B4men. Op de platformen van PlayStation, Switch en PC. In mijn vrije tijd game ik niet alleen hoor, maar hou/maak ik ook (van) muziek.

View all articles
Written by Nick Strijbos