MuziekMuziek

Reisverslag Disneyland Parijs.

Uitnodiging om naar Disneyland te komen.

disneyland-parijs-logo

Ik heb de dag dat ik naar Disneyland vertrok op de site een artikel geschreven over mijn uitnodiging om naar Disneyland te komen (klik hier). Dat zijn zo de voordelen van het hebben van deze blog en zo kan ook mijn gezin profiteren van al het werk dat ik moet stoppen in B4men.nl

 

DSC04947

Onze reis naar Disneyland Parijs

Voor 1 dag helemaal naar Parijs rijden hoor ik je denken…….Tja ik ben niet zo moeilijk hoor. Ik ben gek op rijden en ook de omstandigheden thuis (dieren) laten het niet toe om meerdere dagen weg te gaan. Tevens zou ik de volgende dag weer op reis gaan naar Veuve Clicquot in Reims. Hé wat zijn nou 5 uurtje rijden……..tja dan moet je alleen geen file tegen komen. Dat was bij Antwerpen helaas wel het geval daar zijn we dan ook wat tijd verloren. 1 uur later dan gepland kwamen we in Disneyland aan. Het was mijn bedoeling om 10.00 uur op het park aan te komen, dan gaat precies het park open. Dat werd 11.00 uur, maar goed daar komen we nog overheen.

De kaartje  zouden voor ons klaar liggen bij de gastenbalie, dus even snel ophalen en dan het park in………tja ik was helaas niet de enige die de klantenservice nodig had. Ook hier heb ik 1 uur in de rij gestaan, dat was wel een domper. Oké dat was gelijk het enige wat ik te klagen had hoor!! De kaartje die ik kreeg waren VIP Tickets,waarmee wij bij de attracties  die een FastPass rij hadden in mogen staan….kijk dat scheelt dan weer een hoop tijd.

DSC05184

 

De Magie van Disneyland

Er wordt door Disney altijd graag gesproken over magie, ik ben vrij nuchter en ben dus niet zo snel te vangen. Maar wat er met je gebeurt als je het park in loopt is toch echt iets bijzonders. Grote mensen (ikzelf voorop) worden weer jong en kinderen gaan stralen en worden helemaal hyper van alle indrukken. Ik persoonlijk vind de kracht van Disneyland liggen in het feit dat van het hele park een attractie is gemaakt. Alles wat je ziet draagt bij aan de magie!! Niet een park waar wat attracties in staan….nee Disneyland is de attractie!!

DSC04955

DSC05009

DSC05013

DSC05014

DSC05130

DSC05172

DSC05124

 

Wij hebben uiteindelijk een geweldige dag gehad met het mooiste weer wat je kan hebben in een pretpark, niet te warm en niet te koud. De attracties die we hebben gedaan zijn natuurlijk vooral gericht op de kinderen…..deze keer geen achtbanen voor mij!! hahaha normaal sla ik er niet een over hoor!!

-Sneeuwwitje

-Peterpan flight

-Pirates off the Caribbean

-Buzz Lightyear

-Cars

-Tower off Terror

-Big Thunder Mountain

DSC04974

DSC04976

DSC04983

DSC05086

DSC04993

 

Hierna zijn we nog even wezen shoppen in één van de mooie Disney winkels….hahaha haal dat ‘even’ er maar van af hoor met drie dames!! Als laatste hebben we uiteraard zoals dat hoort bij zo’n dag nog even ongezond de burger van de McDonalds  geproefd.

DSC05165

DSC05175

Kortom een super dag die we niet snel zullen vergeten. Het fastpass systeem is super en heel goed over nagedacht, helaas zijn er niet heel veel attracties met deze optie. Dat is iets wat ik wel jammer vond en dat zou ik ook als tip aan Disneyland meegeven zorg bij meer attracties voor een FastPass rij.

De nieuwe attractie Ratatouille hebben wij alleen nog van een afstandje kunnen zien….jammer maar dat is iets wat we wisten. Het zag er wel te gek uit van een afstandje en daar gaan we zeker nog een keer voor terug.

Disneyland Parijs we komen zeker nog een keer terug!!!

DSC04992
Buzz Lightyear we komen eraan.
DSC04951
Op stap met mijn meiden, Disneyland Parijs.
DSC05012
Op stap met mijn meiden, Disneyland Parijs.
DSC05106
Hotdogs zijn zo lekker in Disneyland!!

 

DSC04965
Dit doet Disneyland met kinderen!!
DSC05140
Ik heb nog gesolliciteerd….hahaha!!
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Wat een te gekke foto’s en voor de meiden was het volgens mij helemaal genieten! Hebben jullie de Disney Dreams lichtshow ook gezien. X

Written by Jan Willem Huffmeijer