Hoe maak je een David Beckham kapsel-tutorial

David Beckham kapsel

 

Een veelgevraagd kapsel is het kapsel van David Beckham. Zijn haar zit altijd perfect, maar ziet eruit alsof het bijna geen moeite kost om het zo te krijgen.

Het is ook echt heel simpel!!!

Als je weet hoe…dat ga ik jullie vandaag laten zien

Wat heb je nodig

– Een föhn

– Een kam

– Een wax

– Haarspray

Belangrijk voor een goed en makkelijk te stylen kapsel is dat het ook in het juiste model is geknipt. Wil je een David Beckham kapsel als model, neem dan een foto mee of laat een plaatje zien op je telefoon. Met de foto hebben jij en je kapper allebei het juiste beeld voor ogen. Let wel op, een foto is puur voor inspiratie. Het haar op de foto en je eigen haar kunnen van elkaar verschillen met als gevolg een ander resultaat.

Zo maak ik een David Beckham Kapsel (video)

Het David Beckham Kapsel is een super gaaf kapsel wat deze winter en voorjaar echt één van de meest gedragen kapsels zal zijn. Wil je nog meer andere inspiratie voor te gekke kapsels die je deze winter kan dragen kijk dan eens bij mij andere artikelen. Ik zal hieronder een paar goede links plaatsen.

Links naar mijn andere artikels:

Top 5 mannenkapsel deze herfst

De trend van nu het naar achter gekamde kapsel

De trend voor de zomer 2015 De Pony

Herenkapsels en style tips

Wil je graag op de hoogte blij van de kapsels die ik zelf knip volg B4men dan op Instagram

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer