MuziekMuziek

Deodorant, Roller of Spray??

Ik gebruik zelf het liefst een roller, op één of andere manier heb ik dan het idee dat de deodorant beter zijn werk doet. Maar is dat ook zo? Ja, het voordeel van een roller is dat je het precies aanbrengt in het gebied waar je zweet. Daarmee ga je het zweten beter tegen en maskeer je ook de zweet geur. Zijn er nog meer verschillen tussen een roller of een spray? Ja, alleen wat voor de één een voordeel is, kan voor een ander een nadeel zijn.

Deodorant Spray:

– Hygiënischer, de verpakking komt namelijk niet in contact met je huid.

– Droogt sneller.

– Minder kans op vlekken.(doordat het dus sneller droogt)

– Werkt beter wanneer je oksel haar hebt.(een roller kan moeite hebben om door okselhaar te komen)

– Kan je als vervanger voor je parfum gebruiken doordat je het over je hele lichaam kan spuiten.

Deodorant Roller:

– Vaak beter voor de gevoelige huid.

– Kleinere verpakking, dus makkelijk mee te nemen onderweg.

– Brengt doelbewuster aan.

– Bevat geen drijfgas(al zijn er ook spray’s die geen drijfgas bevatten…let hierop)

De laatste tijd gebruik ik ook vaak een aluin roller. Het voordeel van een aluin roller is dat deze niet geparfumeerd is waardoor de geur niet in botsing kan komen met mijn parfum, mijn kleding niet meer verkleurt, het 100% natuurlijk is en ik geen huidirritatie ervan krijg. Aluin(aluminiumoxidekristal) is het actieve ingrediënt van een deodorant, dit verklaart waarom het zo goed zweetluchtjes tegengaat. Nog een voordeel is dat het niet duur is en bij elke drogist wel verkrijgbaar is en anders wel bij een goede Barbershop.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer