MuziekMuziek

Tabac de verzorging voor Gentlemen.

Een van de oudste en bekendste geuren van in Nederland heeft een nieuwe moderne lijn erbij gekregen. Tabac is voor mij een heel bekend merk maar dat komt denk ik door mijn beroep als herenkapper. Voor veel mannen van mijn leeftijd en jonger is Tabac een onbekend merk en als ze het merk al kennen dan is het van die groene fles van opa. Toen ik te horen kreeg dat Tabac druk bezig was een moderne lijn op de markt te brengen was ik eigenlijk wel een beetje sceptisch, dit vanwege het imago wat er aan Tabac vast hing. Ik besefte mij opeens dat ik als herenkapper het merk wel kende maar dat dus heel veel generatie genoten nog niet bekend zijn met het merk en dus ook niet met dat imago. Tijd dus om er met een open mind naar te kijken.

Tabac Gentle Men's Care_Logo

 

Tijd voor Tabac

Timing is heel belangrijk wanneer je als merk een nieuwe lijn in de markt wil zetten. De naam Tabac is dan nog wel bekend en voelt vertrouwd maar ze moeten toch oppassen voor het wat oubollige imago. Ik heb mijn vooroordelen aan de kant gezet en heb met een frisse blik de nieuwe lijn gereviewd. De uitstraling  van Tabac met de Gentle Men’s Care lijn is echt enorm verbeterd en is echt helemaal van nu. Het is clean en stijlvol en past in de badkamer van zowel de jonge als de oudere man.

Tabac Gentle Men's Care_EDT_90ml_Flacon_Package

 

De Tabac Energizing Eau De Toilette

Zo, ik ben echt verrast door de nieuwe geur van Tabac. De eau de toilette is echt helemaal van nu, hij opent fris en fruitig, denk aan zoete peer en vanille. De geur gaat snel van een fris karakter naar een meer aanwezige en zwaardere geur. Er komen sterke kruidtonen en houttonen in de geur naar boven. Geurnoten die ik kan ontdekken zijn peper, sandelhout, amber en lavendel. De geur is sterk aanwezig, iets waar ik persoonlijk wel van houd. Door deze aanwezigheid moet je wel opletten dat je niet te veel gebruikt, overdaad schaad!

Tabac Gentle Men's Care_Moisturising Gel_50ml_Dispenser_Package

 

De Tabac Energizing Moisturizing Gel

Natuurlijk is een verzorgende mannenlijn niet meer compleet met enkel een geur en een deo. De man van nu verzorgt zich goed en stelt dus ook zeker eisen aan zijn producten. De Tabac moisturizing gel is erg neutraal. Er zit een vleugje van de geur van de eau de toilette aan maar die is niet heel aanwezig. Je kan deze gel daardoor ook gebruiken met een andere geur. De gel is erg prettig, niet vet en trekt snel in.

image

Tabac GMCare_Range_klein_TV Sot und 1-3 Anzeige

De Tabac lijn

De Tabac lijn wordt verder aangevuld met de dagelijkse producten als een deodorant een douchegel en een scheerschuim.  Iedere man kan zich prima redden met de uitgebreide lijn. Voor mij zijn de nieuwe producten van Tabac echt een heel mooie ‘nieuwe’ kennismaking met het merk Tabac.

Tabac_GMC_-_Produktrange

De Tabac Gentle Men’s Care Producten:

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de nieuwe producten van Tabac kijk dan op de site en kies de producten die bij je passen: Tabac Gentle Mens’s Care klik hier.

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer