De week van B4men.nl De mannen lifestyle blog achter de schermen.

Het maken van een leuke blog kost heel erg veel tijd, gelukkig voor ons is de tijd die wij in onze blog steken heel vaak heel erg leuk. Zelf mijn kids kunnen soms van leuke en bijzondere dingen genieten door de blog. Ook de afgelopen week hebben we leuke dingen mogen doen voor de blog, zoals een paar heel erg toffe bezoekjes die we hebben mogen doen. Zo zijn we op de heropening van een gaaf hotel geweest en heb ik mijn droomauto’s van dichtbij kunnen bekijken. Natuurlijk ga ik het niet allemaal opschrijven, we hebben weer genoeg foto’s gemaakt om het weer aan jullie te laten zien. Dit was onze week.

De week van B4men in beeld:

image
Onze week begon bij Fiat hier konden wij onze auto voor een week ophalen.
image
Dit is hem geworden. De nieuwe Jeep Cherokee.
image
Ook mijn kapperstrainingen zijn weer begonnen. Deze keer mag ik naar Rotterdam.
image
Na het trainen sluit ik altijd af met een glas whisky. De GlenDronach is een hele mooie verrassing die snel op de blog te vinden is.
image
Normaal laat ik van een event niet heel veel foto’s zijn maar dit was toch wel erg bijzonder. Ik ben samen met mijn pa bij Lamborghini uitgenodigd voor de presentatie van de nieuwe GT3.
image
In de showroom niet alleen mooie Lambo’s maar ook deze Bugatti stond te pronken. Wauw wat een wagen!
image
Dit is de nieuwe GT3 met de drie rijders voor dit jaar.
image
Echt mooi?? Mwah, maar wel bijzonder.
image
Na al die dure bakken was het tijd voor onze eigen luxe Sushi ๐Ÿ™‚
image
We hebben een keer gesmokkeld, deze keer komt de sushi uit Hillegom en die was ook zeker erg lekker!
image
Yes, back in the shop! eventjes mijn baard netjes maken en dan gaan we beginnen.
image
Tijd voor een toffe make-over.
image
Halverwege begint het al een beetje vorm te krijgen.
image
Zo de knetter, wat een verandering. Zo zie je maar, niet alleen maar baarden zijn bij mij op de goede plaats. Ook de jongere mannen komen de stoel uit als vrouwenverslinders!!
image
Dagje hard werken betekend mijzelf belonen met lekkere dingen.
image
Volgende dag zijn we alweer vroeg in de shop. Deze keer mag Marie Louise op mij trainen. Geloof mij, we hebben het allebei overleeft en dat is een heel goed teken ๐Ÿ˜‰
image
Ook de kast moest worden opgeruimd dus het staat er weer netjes bij.
image
De avond bestond uit een te gek feestje. Corendon heeft in Amsterdam het College Hotel onderhanden genomen en op een zeer mooie en smaakvolle manier opgeknapt.
image
Yes! we starten weer in de B4men Barbershop. Eerst mijn gereedschappen uit de Barbicide, niets gaat boven schoon werken.
image
Het motortje moet blijven draaien, dus een lekkere Hollandse maaltijd gaat er altijd wel in.
image
Mijn nieuwe geuren. Welke keuze zal het zijn vandaag?
image
Mannen hebben soms een duwtje in de goede richting nodig. In dit artikel staan de 20 beste kapsels voor mannen voor het voorjaar en zomer 2016.
image
Hahaha, soms is een beetje gek doen met eten stiekem toch wel leuk.
image
Na het eten gaan we voor Chocolade…moeilijk kiezen met zoveel soorten
image
Onze topper moet niet alleen haarzelf showen…
image
Kijk!!!! Haar eerste tand is eruit en dat moest ook geshowd worden.

Het was super, op naar een volgende Week Van B4men! Tot die tijd is het belangrijk om onze artikelen te blijven delen op social media en zoveel mogelijk mensen te vertellen over onze blog. Zo kunnen we verder groeien en onze blog nog veel leuker en interessanter maken. Hier vind je ons:

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer