MuziekMuziek

5 favoriete geuren voor Valentijn. Top geuren voor mannen!

Hoe lastig is het om een leuk cadeau uit te kiezen voor Valentijn, best wel toch? Ik wil je het deze keer een klein beetje makkelijker maken en ik heb mijn 5 favoriete geuren van dit moment op een rijtje gezet en geloof mij, hier moet echt wel een mooi Valentijn cadeau bij zitten.

Dit is mijn top 5 favoriete geuren van dit moment

DSC06389

Armani Eau De Cèdre

Dit parfum van Armani heb ik nog niet zo lang en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet meteen verkocht was aan deze geur. Zoals bijna iedereen ruik ik eerst de geur op een papiertje of nog erger gewoon in de dop van de flacon, oké is heel fout maar is een gewoonte die er bijna niet uit gaat. De geur komt in eerste instantie een beetje oubollig over. Iets wat mij toch in de geur aantrok, was een zoete ondertoon die ik wel spannend vond. Ik heb hem toch op gedaan en werd na een paar minuten enorm verrast door deze hele mooie geur. Op mijn huid werd de geur echt super lekker en moest ik al mijn vooroordelen aan de kant zetten. Ook Marie Louise kon niet geloven dat de lekkere geur die ze rook van Armani was. Het is dus momenteel met stip mijn favoriet en de Armani Eau De Cèdre verdient het echt om op zijn minst te proberen, maar dan wel op de huid!

DSC06398 DSC06399

Viktor & Rolf Spicebomb

Ik heb het al zo vaak op de blog geschreven dat ikzelf een enorme liefhebber ben van bijzondere en wat zwaardere geuren. Spicebomb van Viktor en Rolf is in deze categorie de geur bij uitstek. Hij is kruidig, peperig en erg warm. Dit is wel een geur die je moet durven dragen. Hij springt er uit en jij met deze geur dus ook.

DSC06404 DSC06406

Yves Saint Laurent L’Homme Ultime

Het parfum van Yves Saint Laurent is ook een bijzondere en niet alledaagse geur. Een spannende combinatie van frisse tonen met donkere tonen van peper, tabak en leer. De Ultime is door de spannende combinatie een geur die erg goed bij mij past. Ik denk dat heel veel mannen in deze geur, door de combinatie, wel iets kunnen vinden wat zij erg lekker vinden.

DSC06395 DSC06400

Baldessarini Ultimate

Deze geur van Baldessarini is ook erg kruidig en uitgesproken. Een erg lekkere geur die echt een Oosters tintje in zich heeft. De geur veranderd naar een aantal minuten in nog meer hout, dit maakt het parfum tot een zeer sensuele geur. Ik vind dit de beste geur van Baldessarini en het is voor mij ook echt één van mijn favoriete geuren.

DSC06393 DSC06416

Calvin Klein Euphoria Essence Men

Dit is denk ik wel één van de meest uitgesproken en zoetste geuren voor mannen van Calvin Klein. Er is een hele mooie balans gezocht tussen zoet en fris. Dit parfum is ondanks dat hij erg uitgesproken is, toch heel subtiel. Deze geur is daardoor misschien wel de meest sensuele geur die hier in het rijtje staat. Vrouwen zullen iets zeer bijzonders bij je ruiken, zonder direct te ruiken wat. Dit zal ze doen vragen om nogmaals te mogen ruiken en dan nog even een stapje dichterbij;-) Voor mij is dit een geur die ik niet dagelijks zal dragen omdat hij dan te snel zal wennen. Ondanks dat, is het voor mij echt de beste geur van Calvin Klein die zij hebben.

DSC06410 DSC06411

Kijkend naar het rijtje van mijn favoriete geuren, hoef ik nooit meer te twijfelen waar mijn voorkeur ligt. Ik ben echt iemand die graag een bijzondere geur op draagt om zo weer net even anders te zijn dan iemand anders. Deze geuren zorgen zeker voor een boost in het zelfvertrouwen en dat kan met Valentijn toch wel heel erg belangrijk zijn!!

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer