De week van B4men, de mannen lifestyle blog! Week 35 /36

Het was een heftige week. Helaas zit ik nog steeds thuis met een heftige ontsteking aan mijn schouder. Inmiddels ben ik alweer bij de dokter geweest en ik moet helaas nog een weekje rust pakken omdat de ontsteking nog steeds niet weg is. Kreeg wel gelijk de waarschuwing om niet stil te gaan zitten omdat dan de schouder helemaal vast komt te zitten en dan ben je nog verder van huis. (iets met een frozen schoulder) Gelukkig kan ik met de blog nog wel dingen doen en hoef ik mij niet te vervelen. Soms wel heel dubbel om leuke dingen te doen en te delen terwijl je niet kan werken, geloof mij dit is echt niet mijn stijl. De B4men BarbershopΒ (vergeet niet te like’n) krijgt nu echt vorm en met trots is deze week de eerste paal geslagen. Voor iedereen die het nog niet heeft gezien, tot het weekend loopt de actie met het ultieme mannenpakket.Β Je maakt dus nog kans, ga snel naar het artikel!

De week van B4men in beeld.

image
Yes we zijn begonnen..althans de aannemer is begonnen πŸ˜‰
image
Grondige inspectie voor het slaan van de 4 palen die de B4men Barbershop gaan dragen.
image
Het is een feit de B4men Barbershop staat!! Al is het nog maar een holle buis, het is tastbaar!
image
Uiteraard moet daar op gedronken worden, proost op een mooie toekomst!
image
Super cool Guitar Hero is helemaal gerestyled en ik had de eer om als een van de eerste in Nederland te mogen spelen en dat gewoon voor de deur! Binnenkort verkrijgbaar en erg gaaf om te spelen!
image
Uitgenodigd door State of Art, hadden wij een mooie dag op het circuit van Zandvoort. Wat een herrie en wat een mooie auto’s waren de opmerkingen van de kids, Gelijk hadden ze!
image
De mooie classic Porches van State of Art. Even cool poseren natuurlijk πŸ™‚
image
Samen met de kids het lekkerste ontbijt gemaakt wat er is, ham/ kaas croissantjes met de lekkerste zelfgemaakte chocomelk, beter kan de dag niet beginnen.
image
Zo lief!
image
S’avonds lekker genieten van mijn nieuwe Ardmore met een heerlijke sigaar. Vrouw van huis en ik in de tuin hahaha win win heet dat.
image
We kregen een doos kibbeling en wij waren zeker niet de enige die hier wel interesse in hadden.
image
De tante van Amaranthe kwam alvast een kado voor haar verjaardag brengen. 10 sept. wordt ze alweer 5 jaar.
image
Ik ga het BBQen uitbreiden op de blog! Super cool maar dan moet je het natuurlijk wel echt goed doen. Tijd voor een masterclass van de Europees kampioen Peter Bootsma.
image
Kijk zo ziet een bavet eruit. Geloof mij dit is bijna beter dan sex!
image
Zo eet je de bavet, met peper en zout en gewoon met je handen….LEKKER!!
image
Het avondmaal was een surf and turf. Gegrilde tonijn en heerlijke buikspek uiteraard van de BBQ!
image
Voor de het hele gezin nieuwe schoenen. Erg blij mee! Special thanks aan van den Assem Schoenen.
image
Samen lunchen, even genieten van de tijd met z’n tweeΓ«n.
image
Als afsluiter nog maar een lekker sigaartje. Vond de foto zo cool, moest hem even delen πŸ™‚

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 comment
  • Dat was weer een veelzijdige week !!! en je laatste foto is inderdaad mooi geschoten πŸ˜‰ Barbershop is inmiddels geliked !

Written by Jan Willem Huffmeijer