MuziekMuziek

De week van B4men. De blog achter de schermen. Week 34

Daar zijn we weer met de week van B4men. Helaas voor mij is het best een heftig weekje geworden. Ik heb heel erg gaaf nieuws over de B4men Barbershop maar ik kreeg deze week ook een heel erg vervelde blessure waardoor ik voorlopig ben uitgeschakeld. Eerst het leuke nieuws, ik heb gisteren in mijn twee jarig bestaan de aankondiging van de B4men Barbershop gedaan. Per 2 december zal ik iedereen van harte welkom heten in mijn eigen barbershop! We gaan deze week beginnen met de bouw en natuurlijk houd ik jullie hiervan via de blog, Facebook en Instagram op de hoogte. Nu het minder leuke nieuws, ik ben zwaar geblesseerd. Ik heb de afgelopen periode best veel van mijn lijf gevraagd met een drukke vakantieperiode op mijn werk, het is te veel geweest en ik heb een flinke ontsteking aan mijn schouder opgelopen. Nu moet het met veel diclofenac, paracetamol en rust goed gaan komen. Op naar betere tijden.

De week in beeld

image
Zondag is het lekker genieten met een gebakje met mijn meiden. Verwennerij!!
image
De avond is voor deze geweldige rum cocktail. Recept hebben van deze cocktail klik hier.
image
De week begint met regen. Het lijkt wel herfst!! Kids zijn weer begonnen met school, dus met de paraplu op het schoolplein. Herfst kapsels vind je hier.
image
Tussen de middag lekker broodje eten met Amaranthe.
image
De week is weer begonnen we gaan aan het werk in de barbershop.
image
We zijn nog niet begonnen of ik kom er al achter hoe gevaarlijk mijn beroep is 😉 Ik Greep bij het uitpakken van mijn spullen in mijn mes. AUW!!
image
Super cool kapsel geschoren zijkant en warrig bovenop. Inspiratie vind je hier.
image
Drankje en sigaartje na een drukke werkdag
image
Hond en kat zijn ook bij ons in huis de beste maatjes
image
Wat is de week zonder lekkere hapjes…niets toch??!!
image
Tja, ook mijn sigaartjes moeten aangevuld worden. Deze keer heb ik ze gekocht in Haarlem.
image
Ik kan niet wachten om weer een paar mooie avonden te genieten.
image
Weer twee paar mooie schoenen binnen gekregen. Deze komen binnenkort voorbij in een artikel over zwarte sneakers.
image
BAM!! Toen stonden we bij de apotheek. Schouder blessure, medicijnen halen en veel rust.
image
Komende maand heb ik genoeg!
image
Ondanks de pijn toch nog proberen te genieten met het gezinnetje. Die hebben er ook niet om gevraagd. Lekker tappas eten bij Zoet en Zalig.
image
Genieten op het terras.
image
Wat een schatjes. Love mijn mooie meiden.
image
Zonder schrijven geen blog. Dus voorzichtig en met veel tussenpozen wel wat proberen te  schrijven.
image
Yes B4men bestaat twee jaar!! Omdat te vieren verloot ik twee geweldige ultieme mannenpakketten. Wil jij die winnen klik hier.

 

Leuk om B4men achter de schermen te volgen?? Volg mijn Instagram en zie het als eerste!! Klik hier

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
3 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer