MuziekMuziek

De voor en nadelen van Doggy style. Sex standjes

Vandaag gaan we niet letterlijk dieper in op het sex standje doggy style. Pasgeleden heb ik op de blog meer uitleg gegeven over het standje van de vrouw bovenop. Dit vonden veel mensen leuk om te lezen en daarom vandaag een wat uitgebreidere uitleg over de voor en nadelen van de doggy style. Zitten er dan nadelen aan? Zeker wel, maar die ga ik graag voor je oplossen. Zodat ook jij kan genieten van dit standje.

Doggy style voor masters

Ik denk dat dit samen met de missionaris houding een veel gebruikt sex standje is. Als mensen in bed willen variëren, is dit een standje wat het meest uitgevoerd wordt. Groot voordeel van dit standje is dat de doggy style zich het meest leent voor buiten bed. In de keuken, woonkamer of buiten… de doggy style werkt ook heel goed voor een vluggertje.

De voor en nadelen van doggy style

Deze keer een opsomming van de voor en nadelen maar ik zal bij ieder nadeel tevens tips geven, zodat we deze nadelen kunnen ombuigen naar voordelen.

Te diepe penetratie: doggy style is een standje waarbij je als man heel diep kan komen. Dit hoeft geen nadeel te zijn, wie van een stevige vrijpartij houd komt bij dit standje echt aan zijn trekken. Wanneer je als man groot geschapen bent of als vrouw heel gevoelig bent, kan dit een lastig standje zijn. Neem de tijd voor het voorspel! Hoe beter de vrouw opgewonden is, hoe makkelijker voor haar de diepe penetratie zal zijn.

Onpersoonlijk standje: Dit kan echt als een heel onpersoonlijk standje voelen. Elkaar in de ogen kijken is er niet bij, of je moet echt een slangenmens zijn. Wanneer je dit standje wilt bombarderen tot een heel romantisch standje, kom dan omhoog als vrouw en ga tegen hem aanstaan. Je kan nu met je handen naar boven naar zijn hoofd of naar beneden naar zijn billen. Op deze manier moeten jullie er ook even tijd voor nemen en kan er niet “doorgeramd” worden.

Geen stimulatie van de clitoris: Voor vrouwen kan het lastig zijn om klaar te komen tijdens het vrijen. Wanneer tijdens het penetreren ook de stimulans van de clitoris wegvalt, wordt klaarkomen voor haar nog moeilijker. Oplossing is het betere vingerwerk. Zorg als partner ervoor dat je weet wat je met je vingers kan doen. Vind je dit lastig en/of staan jullie open voor speeltje, dan is het stimuleren van de clitoris met een vibrator een hele mooie oplossing.

Weinig variatie: Kom op jongens gebruik je fantasie!! Doggy style is bij uitstek geschikt voor variatie. In bed kan zij op haar knieën zitten en dan plat naar voren gaan liggen. Ook kan zij meer omhoog komen. Hoe platter zij ligt hoe dieper je komt. Wanneer het bed hoog is, kan je als man op de grond gaan staan en haar op bed laten zitten. Wanneer je geen bed in de buurt hebt of gewoon niet in bed wil vrijen. Dan is ook dit standje een goede voor variatie. Zet haar tegen de muur, aanrecht of tegen de motorkap en zij kan met haar houding bepalen hoe dit standje zal aanvoelen.

Niets mis met de doggy style

Zo zie je maar, ook met doggy style kan je enorm variëren. Zorg ervoor dat er aan sex geen nadelen zitten maar vang deze op en geniet op de voor jou/jullie beste manier van een goede vrijpartij. Het leven is te kort om niet te genieten.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer