Tja, en dan is er ineens een trend waar ik me persoonlijk niet zoveel bij kan voorstellen. De vrouw moet massaal aan het okselhaar! Sorry, maar deze trend mag mijn vrouw echt overslaan!! Natuurlijk moet ieder voor zich weten wat hij/zij doet, maar ik hoop echt dat deze trend niet doorzet. Moet je je toch voorstellen…wordt het verschil tussen man/vrouw nog kleiner! Sterker nog, straks wordt het de omgekeerde wereld. Man scheert, vrouw laat alles maar groeien!!! Lang leven het oerwoud??? No Thanks.

Haargroei bij de vrouw?

Nu heb ik echt niets tegen haargroei bij een vrouw, maar dan wel op de juiste plek. Okselhaar, hele lange beenharen of nog erger haar op de tenen…Nee, dan ren ik hard weg! Haar daar beneden dat vind ik juist wel weer lekker/mooi hahaha. Maar dan ook geen heel oerwoud. Een mooi streepje, of gewoon bikini lijn netjes bijgehouden…prima! Helemaal kaal hoeft voor mij ook niet, liever niet zelfs.

Wat vindt jij, moet de vrouw alles laten groeien??? Laat je reactie achter in de comments.

O ja, voordat ik weer een hoop op m’n dak krijg van de vrouwen, dit is mijn mening en jullie mogen zelf beslissen wat jullie doen natuurlijk 😉 maar ik hoef het niet mooi te vinden!

 

madonna-okselhaar-640

Madonna met oksel haar. Bron: ilovefashionnews

 

HAIRpit

okselhaar bij de vrouw. Bron: informoverload

 

hairpit1

okselhaar bij de vrouw. Bron: thetimes

 

hairpit2

ook nog eens geverfd okselhaar. Bron: fortafymedia

 

blue-600x480

blauw geverfd okselhaar. Bron: usvsth3m

 

BRnG4cVCYAAgD7X

Tja, als het zo lang wordt, krijg je klitten hahaha. Bron: twimg

 

Bron uitgelichte afbeelding: newstatesman