MuziekMuziek

Hoe draag je ruiten kleding. Fashion tip by b4men.nl

De ruit is heel lang echt een no go geweest. Tegenwoordig zie je de ruit weer helemaal terugkeren in de fashion. Ik hoor je denken “een ruitje dat is toch alleen voor oude mannen”. Nou, echt niet meer hoor, de ruit is helemaal hot! Het begon vorig jaar voorzichtig met de houthakkersoverhemden, die kan je inderdaad nog wel stoer dragen. Het dragen van ruitjes is, ik zou bijna zeggen, per definitie niet stoer…..dus draag je het ook niet zo!! De ruit draag je met een knipoog! Soms is fout juist heel goed, dit zie je nu juist heel veel in de fashion. Ja, hier heb je wel wat lef voor nodig en ook wel uitstraling. Iets wat bij een ruit heel belangrijk is, is om te weten dat overdaad schaadt. Probeer de ruit niet in al je kleding stukken die je draagt te stoppen. Zorg voor ruit op rustige kleding, variëren met kleur kan wel heel goed werken. Ach, ik kan jullie wel heel veel vertellen, maar soms werken foto’s gewoon beter , ik laat jullie graag zien wat ik bedoel.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer