MuziekMuziek

kapsels voor mannen 2019. De haartrends voor mannen dit jaar.

De kapsels voor mannen 2019. In dit artikel laat ik jullie de nieuwe trends zien voor 2019. Ook geef ik advies hoe je de kapsels voor mannen 2019 moet stylen en met welke producten. Veel mannen vinden dit best lastig, dus voor 2019 komen er vanuit mijn kant weer een hoop video’s aan hoe je kapsel te stylen. Voor vandaag geen video maar vooral veel inspiratie. Voor eerdere video’s check mijn youtube-kanaal.

Kapsels voor mannen 2019. De trends in 2019

Voor 2019 zien wij bij de mannen geen mega verschuivingen ten opzichte van de weg die wij al waren ingeslagen. De kapsels voor mannen 2019 zullen vooral heel natuurlijk blijven. Iets wat wel opvalt is dat de herenkapsels wat langer aan het worden zijn. Ook bij jonge jongens en tieners zie je de kapsels langer worden. Nu is de winter altijd een tijd om het haar te laten groeien maar ik heb het idee dat het zal doorzetten. Een heel duidelijk invloed op dit gebied komt vanuit de jaren 80′ en heel begin jaren 90′. Als je foto’s uit die tijd bekijkt zie je heel veel overeenkomsten met nu. Hier waren de kapsels langer en zo “natuurlijk” mogelijk. Eerder op de site heb ik deze trend omschreven als het Scumbro kapsel. Deze term is alleen nog niet heel erg ingeburgerd. Toch zit hier wel veel inspiratie tussen.

Hoe style je de kapsels voor mannen 2019

Een strak kapsel is veel makkelijker stylen dan een los of natuurlijk kapsel. Het gewoon maar laten hangen van haren zal je kapsel armoedig maken en niet mooier. Daarom is de juiste styling heel belangrijk. Wat met een los / natuurlijk kapsel heel belangrijk is, is om het te föhnen. De föhn is je beste vriend. Hij zorgt ervoor dat je jouw mannenkapsel vast zet. Zo krijg je ook meer volume in je haar. Wanneer je haar nog warm is, is je kapsel nog vormbaar, dus zet als laatst je föhn op de koude stand en koel je haar af. Nu is het klaar voor een styling product. Kies bij de kapsels voor mannen 2019 voor producten die niet te sterk zijn en vooral mat zijn. Denk aan volumepoeders, paste en clay. Super tip!! Gebruik voordat je gaat föhnen een sea salt spray. Deze spray geeft stevigheid aan je haar en geeft het gevoel alsof je een dag op het strand geweest bent. Deze spray kan je als basis gebruiken maar ook als enige product. Voor meer of andere vragen stel deze aan je kapper / barbier, hij of zij zal je hier graag bij helpen.

Dit zijn de kapsels voor mannen 2019 in beeld

Vanwege nieuwe regelgeving heb ik al mijn kapsel inspiratie foto’s die ik gebruikte van Pinterest moeten verwijderen van de site. Voor meer inspiratie verwijs ik je dus graag door naar mijn B4men Pinterest Pagina. Daar vind je nog veel meer kapsel inspiratie foto’s.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer