MuziekMuziek

Davidoff CoolWater Coral Reef. Speciaal voor mijn vrouw.

Ja…. je leest het goed voor mijn vrouw. Nee het is geen vrouwen geur. hahaha ikzelf ben nooit echt heel gek geweest op Davidoff CoolWater. Ook deze Limited Edition heeft niet mijn voorkeur. Mijn vrouw daarentegen is bijna niet te houden wanneer ik deze geur opspuit. Ook van anderen krijg ik veel positieve reacties op deze geur. Dus ja wie ben ik dan ….. hahahaha!!

DAVIDOFF SUMMER-CW .eps

Davidoff CoolWater Coral Reef Limited Edition

Davidoff CoolWater bestaat alweer sinds 1988, het is een geur die bijna iedere man en vrouw wel kent en herkend. Davidoff is altijd al gericht geweest op de oceaan en heeft de oceaan vaak gebruikt als inspiratiebron. Sinds 2012 werkt Davidoff samen met de  National Geographic Society, zij  gaan samen de strijd aan tegen de vervuiling van de oceanen.

cool

Deze speciale editie van CoolWater is een frisse duik in de oceaan. Ook de flacon is helemaal geinspireerd op een coral reef. De diepe blauwe kleur en ook het koraal motief in de flacon is een grappige en leuke manier om de oceaan nog dichter bij je te brengen.

DSC02500
davidoff coolwater Coral Reef

De geur is fris en heeft zeker wat nog van de ‘normale’ CoolWater in zich. De geur opent zich met de kracht van citrustonen als mandarijn. Nu komt de frisse kant van de oceaan over je heen met een hart van munt. De basis is van sandelhout. Dit alles maakt deze geur tot iets onweerstaanbaar voor vrouwen ….. nou ja, in ieder geval die van mij dan! hahaha

cool1

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer