MuziekMuziek

David Beckham in zwembroek!!!!

David Beckham schittert weer in een campagne van de H&M. Dit keer niet met ondergoed, maar met zwemkleding!!! Ach… feit blijft dat ie weer met ontbloot bovenlijf op levensgrote posters in bushokjes te zien is straks. Dus de vrouwen zijn ook weer helemaal blij…en de mannen??? die worden met hun neus op de feiten gedrukt dat ze misschien toch maar een keertje naar de sportschool moeten.(Ik ben niet voor niets weer begonnen met hardlopen, al dat eten en drinken gaat toch wel ergens zitten hahahaha)

article-2595897-1CCAFCF000000578-690_634x807-620x789
David Beckham zwemkleding
media_xll_6630389
David Beckham zwemkleding

Pas geleden is David Beckham nog door Tommy Hilfiger uitgeroepen tot ondergoed model van de eeuw!!!! Dus vreemd is het niet dat hij gevraagd is voor deze campagne van de H&M.

David Beckham zegt na het vorige succes van zijn ondergoed lijn bij de modeketen:

The success of my bodywear collection at H&M has been fantastic, so I’m thrilled to be introducing these great swimwear pieces ready for the summer. We’ve worked hard to create new classics for men, with great fit, comfort and also style.’

 

david_zwemkleding1
David Beckham zwemkleding
david_zwemkleding
David Beckham zwemkleding

 

Vanaf 22 mei is de David Beckham Swimwear collectie verkrijgbaar bij de H&M, zowel online als in de winkels.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer