MuziekMuziek

Klaar voor de zomer met de nieuwe geuren van Davidoff

De geuren van Davidoff en dan vooral Cool Water is denk ik het bekendste parfum van onze tijd. Mijn opa en oma hebben het altijd over 4911 gehad en wij zullen ons Davidoff Cool Water altijd herinneren. Ik heb al vaker verteld dat het niet echt mijn geur is omdat ik de geur te fris vind. Blijkbaar hebben ze mij gehoord bij Davidoff en hebben mijn advies ter harte genomen want voor de zomer 2016 heeft Davidoff een nieuwe geur uitgebracht 🙂 Davidoff Horizon en voor de liefhebbers van Cool Water is er ook een special zomer editie uitgebracht. Laat de zomer dus maar snel beginnen.

Davidoff Horizon

Horizon is de nieuwe geur van de zomer als je het mij vraagt. Totaal anders dan de bekende Cool Water maar wel met de typische Davidoff stempel. Het parfum blijft qua uitstraling en ook qua geur dichtbij zijn roots. De horizon vind je niet voor niets het mooiste boven de zee, het mooiste is de horizon met een ondergaande zon. Dat is precies wat deze geur je brengt. Frisheid van de zee maar ook zoete en zwoele tonen van een exotische ondergaande zon. Davidoff Horizon is voor mij een heel goed geslaagde zomergeur.

DSC06759

Davidoff Cool Water Exotic Summer

Cool Water heeft heel veel fans en speciaal voor deze fans hebben ze Cool Water nog cooler gemaakt. De hete zomer moet nog beginnen maar het is wel lekker als je weet dat je hem kan opfrissen met de frisheid van Davidoff Cool Water Exotic Summer. Deze Cool Water editie ruikt bijna gelijk aan die van de normale Cool Water, de Exotic Summer is wat frisser en zoeter dan de iets zepige en zwaardere Davidoff Cool Water. De flacon van de Exotic Summer is ook erg zomers gemaakt, een palmboom op de achtergrond en een verloop van hemels blauw naar doorzichtig water.

DSC06762

De zomer is voor het gevoel nog ver weg, toch heeft Davidoff hem iets dichterbij gebracht. Ik kijk ernaar uit om weer lekker op het strand te liggen of lekker in de tuin en dan heerlijk te genieten van een mooie zomerse cocktail 😉

DSC06764

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer