MuziekMuziek

5 geuren voor de zomer. Parfum voor mannen 2016

Voor veel mannen is parfum een dagelijks onderdeel van het ritueel geworden. Na het douchen en aankleden wordt de halve parfumfles leeggespoten. Mannen ruiken vaak al minder en zijn erg trouw aan hun parfum. Resultaat is dat wij onze geur niet meer ruiken of alleen als we heel erg veel gebruiken. Echter de vrouwen om ons heen ruiken wel erg goed en zij krijgen een waterval van parfum over zich heen. Dit werkt eerder averechts dan dat het voor hen aantrekkelijk is. Wil je dit voorkomen, dan is het belangrijk om af te wisselsen.

5 Zomer geuren voor mannen 2016

Vandaag heb ik 5 zomerse geuren voor jullie. Het zijn geuren die ik erg lekker vind ruiken en die ik momenteel veel gebruik. De geuren zijn wel stuk voor stuk erg verschillend. Belangrijk is afwisseling, dus wanneer je kiest voor een andere geur, zorg dan dat ze verschillend zijn en niet te dicht bij elkaar liggen. Dan is het effect het grootst, maar kies wel altijd voor een geur die jijzelf lekker vindt, je loopt er toch de hele dag mee!

Jil Sander Sun Men Fizz: Op en top zomer. Deze nieuwe geur van Jil Sander heeft werkelijk alles wat een mooie zomeravond is in zich. De geur is fris en zoet, de geur doet denken aan een sensuele en zwoele zomernacht. Deze geur heef tonen van oceaan, wat de geur die frisse tonen geeft. De zwoele tonen komen van kardemom, patchoeli, vanille en amber. Deze geur heeft voor mij alles wat je verwacht van een zomerse geur.

P5300969

Bottega Veneta: Genieten van de Italiaanse frisheid. Pure mannelijkheid op Italiaanse wijze is voor mij zo klassieke als het witte overhemd en een citrusgeur. Deze Bottega Veneta Pour Homme is voor mij alles wat ik verwacht van een ochtend aan de Italiaanse kust. Tonen van citrus en bergamot geven de geur de klassieke frisheid. Tonen van kruiden als rozemarijn, patchoeli en dennen geven de geur mooie en rijke diepe tonen.

P5300971

CK One Summer: Het kan niet anders dan dit een echte zomergeur moet zijn. CK One is een echte unisex geur waar wij thuis om vechten. Het is een rijke zepige geur met tonen van groene appel, limoen en water. Wanneer de geur zich ontwikkeld komen tonen van guava, hout en kokos. Binnenkort moeten wij alweer een nieuwe gaan aanschaffen want doordat wij hem samen gebruiken gaat hij natuurlijk wel sneller op.

P5300977

Davidoff Horizon: Het is één van mijn favoriete geuren op dit moment. Nog niet zolang geleden heeft deze geur ook een review op de blog gehad. Het is een zwoele geur met een echte Davidoff stempel. Klik hier voor de review.

P5300973

Bulgari Man Black Cologne: Krachtig en zwoel. Deze geur zullen veel mannen niet direct als zomers bestempelen. Voor mij heeft hij naast de zomerse frisheid en kruidigheid ook veel mannelijkheid. Dit zijn voor mij de geuren waar ik van houd. Daarnaast heeft ook mijn vrouw de Colonge van Bulgari gekregen en is hierover ook zeer te spreken en dit is echt een match made in haven en geloof me dit gebeurd bij haar niet snel met een geur.

P5300967

Michael Kors Extreme Blue: Een zomerse geur die heel frisse en alcohol rijke start maakt bij het opspuiten van de geur. Vervolgens transformeert de geur zich naar een kruidig geur met een fris karakter. Voor veel mannen zal dit een echte zomergeur zijn voor mijn persoonlijk iets minder.

P5300975

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer