SelectSelect

De eerste column van Pascal Meulenbelt.

De eerste column van dwergster*:

Je leest het steeds vaker, de lifestylesblogs voor mannen worden populairder en populairder. Deze trend gaat vaak gepaard met de opmerking dat mannen vrouwelijker worden en vrouwen mannelijker. Onzin, wat is er mannelijker dan een man die zijn uiterlijk vertoon belangrijk vindt en zijn baard netjes bijwerkt en behandelt met een duur gelletje?
Wij, mannen, durven het steeds meer toe te geven dat ook wij lifestyle en mode belangrijk vinden. Op het moment dat wij niets aan ons uiterlijk doen en eruitzien als Herman Brusselmans dan beginnen, met name, de vrouwen te klagen dat we eruit zien als zwervers. In de ogen van de vrouw kan de man het toch nooit goed doen, want hé een vrouw heeft altijd gelijk. Het blijven mooie wezens met goede vormen maar met een gedachtengang die meer kronkelt dan een slang. Ja zeggen en nee bedoelen, oké dat hebben wij ondertussen onder de knie, maar ja zeggen zodat wij denken dat zij nee bedoelen en dan toch eigenlijk ja bedoelen om ons een stap voor te zijn. Snapt iemand het nog? Nee? Laten we het dan vooral houden bij Mannendingen.
Auto’s, dure horloges, hippe volle baarden, lekkere vrouwen en uiteraard voetbal. De baard is een mode-item waar veel verschillende dingen over geschreven wordt op dit moment. George Clooney had de laatste keer bij de Golden Globe Awards, Zwitsal wangetjes en nu schrijven ‘kenners’ dat een blote billen gezicht de trend voor 2015 gaat worden. Ik kan nu een hele slechte grap gaan maken over dat ik de Cloo ney snap maar dat laat ik achterwege. Elke vrouw wil geprikkeld worden, door een baard, op haar meest intieme zones. Dat geeft een extra dimensie aan haar beleving van een worstelpartij tussen twee naakte lichamen. Wij laten de baard niet staan omdat het stoer of hip is. Nee wij offeren onszelf op voor de vrouwen!
Mannen wees trots op je mannelijkheid en verzorg dit goed. Een goede wax, crèmepje of zalfje is het begin van een spannende avond en een lekker geurtje zorgt ervoor dat jij het enige jurylid wordt van een vleeskeuring in de club!
Deel dit bericht om te laten zien dat jij achter je mannelijkheid staat en er verzorgd uit wilt zien!
Goed weekend en tot over twee weken bij mijn volgende column.
Dwergster*
image1
*Dwergster is mijn pseudoniem, dat hebben alle schrijvers. Tja, als je denkt dat je er een bent moet je het ook goed doen hé!
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Written by Jan Willem Huffmeijer