MuziekMuziek

The Cloakroom ideaal shoppen voor mannen.

Het shoppen via internet is tegenwoordig heel normaal. Super voor heel veel mannen, dat scheelt weer uren slenteren in de stad met je partner. Winkel in winkel uit…..veel te druk en zeurende kinderen whaaaa!! Dus internet is de oplossing…toch?? Nou, ik moet eerlijk toegeven dat ik op internet toch ook wel de sfeer en de service van de winkel mis. Ik blijf het dus lastig vinden om op een voor mij zo ideale manier kleding te kopen. Nu werd ik laatst door een klant van mij getipt en verwezen naar The Cloakroom, een site voor mannen. De site voor kleding waar wij de perfecte oplossing voor dit probleem zouden vinden. Dat heb ik dus eens voor jullie (en mijzelf natuurlijk) uitgeprobeerd, hahaha blijft een goed excuus om kleding te kopen. 😉

cloakroom

The Cloakroom

The Cloakroom is een site die jou het shoppen op internet nu ook echt tot een leuke ervaring wilt maken. Het persoonlijke gevoel en de service van de winkel, maar toch gewoon vanuit je eigen huis. Hoe het werkt?? Ze vragen je eerst de ‘kleren’ van het lijf. Ze willen weten wat je graag draagt, welke stylen je leuk vindt en wat voor kleding je zou willen hebben. Nadat zij een goed beeld van jou hebben, hebben ze natuurlijk ook nog informatie nodig zoals je maten en pasvormen. Nu krijg je een personal shopper toegewezen, die voor jou aan de slag gaat. Jouw personal shopper belt je op en vraagt jou opnieuw het hemd van het lijf. Mijn personal shopper was Brittney, een leuke vrouw die een goed oor had voor wat ik graag draag en zou willen hebben. Na het telefoongesprek gaat jou personal shopper voor je aan de gang en ik had binnen een week mijn box in huis.

image image

 

Dit was de kleding van The Cloakroom

image image

Deze setjes heeft Brittney voor mij samengesteld. Ik had gevraagd om 3 setjes, twee nette setjes en 1 set met oog op een reis die ik ga maken. Ook heeft ze een paar te gekke schoenen in de box gedaan. En zeg nu zelf deze stuur je toch niet terug!!

DSC08697

 

Ik zal zomers beginnen, dit was de set voor op reis.

DSC08739

 

Dit waren de andere setjes die ik in de box heb gekregen. Bijna helemaal goed…..de groene broek was net een maatje te groot, die wordt dus zonder problemen geruild voor een maatje kleiner. De donkere broek zat perfect, alleen ik heb katten in huis en die verharen behoorlijk, dat maakt donker heel lastig te dragen voor mij. Verder was ik erg blij met de kleding die in de box zat.

DSC08727 DSC08736 DSC08708 DSC08724

 

Voor mij is shoppen op deze manier erg leuk geworden en is de perfecte oplossing om op internet te shoppen. Helemaal de hectiek van het winkelen missen kan ik ook niet en ik hou zelf wel van het  ‘echte’ winkelen, maar The Cloakroom is zeker een service waar ik vaker gebruik van ga maken. Wil jij dit ook eens ervaren kijk dan op de site van The Cloakroom klik hier.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer