MuziekMuziek

Check die baarden! Een dikke baard mag nog steeds!!

man met slag in het haar

Niet iedereen is gezegend met een mooie volle baardgroei, ik ben daar ook één van. Mijn baard is nu op zijn mooist, als ik hem langer laat groeien word het een bosje ellende. Heel jammer maar het is niet anders. Ik draag mijn baard liever wat korter en dat hij er mooi en vol uitziet dan dat ik hem langer laat groeien en hij vlassig wordt. Mijn klanten adviseer ik dat ook. Wat je tegenwoordig vaak ziet gebeuren is dat een mooie volle baard in een punt getrimd word, dat kan mooi zijn maar dan moet de barbier wel weten wat hij doet en de baard moet daar ook echt geschikt voor zijn. Ik zie te vaak dat een mooie baard helemaal verkloot wordt, zo zonde.

Een paar volle baarden van mijn hand:

image image image image image

Mooie volle baarden

Leuk artikel?? Help ons dan groeien!!

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Ik zoek een goede barbier in de omstreek Apeldoorn / Zutphen
    weet iemand wat???

Written by Jan Willem Huffmeijer