MuziekMuziek

CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER. Filmpje pakken??

Film en series recensies / review

Filmpje pakken?

Het blijft ook altijd een leuke en gezellige vorm van ontspanning ‘lekker naar de film’. Voor mij is een film dan ook echt pure ontspanning, ik ga gewoon lekker zitten en laat zo’n film dan ook helemaal over mij heen komen. Ik ga jullie zeker niet vertellen waar jullie wel en niet naar toe moeten, ik ga ook zeker geen film deskundige uithangen. Ik krijg soms weleens wat trailers opgestuurd, ik vond het wel leuk om als ik ze de moeite waard vind ook aan jullie te laten zien. Mijn motto is dat ik het leven van de man beter, lekkerder en leuker wil maken…..daar past een film wel bij dacht ik! Vertel mij maar in een reactie of jullie dat een leuk idee vinden.

Vandaag: CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER.

Wauw dit ziet er te gek uit, een heerlijk actie film met o.a.:

Chris Evans, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Frank Grillo, Emily VanCamp, Hayley Atwell, Robert Redford als Alexander Pierce en Samuel L. Jackson als Nick Fury

De Film is vanaf 27 maart in de bioscoop.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • I simply couldn’t depart your web site prior to suggesting that I actually loved the usual info a person supply for your guests? Is gonna be again continuously in order to check up on new posts. aebefcacacaa

Written by Jan Willem Huffmeijer