MuziekMuziek

Ck one Red Edition, puur verleiding.

ckhim
ck one Red Edition

Ck one Red Edition, puur verleiding.

 

Dat de valentijn bijna voor de deur staat weten we allemaal……Toch? Daar spelen de makers van parfum graag op in, Cavin Klein doet hier graag nog een schepje boven op. Als het aan de nieuwe editie van de legendarische One geur ligt wordt het een valentijn om nooit meer te vergeten. Pure passie en seksuele opwinding dat is waar deze geur voor staat.

Ck one Red Edition is voor mij een super geur. De parfum is zoet en fris tegelijk en ook aanwezig deze geur ruik je echt een hele dag. Dat maakt dat je aan de ck one Red niet snel gaat wennen, en dat je de geur na een tijdje niet meer ruikt.

ck
ck one Red Edition

ck one Red Edition opent met rode Nashi peer en wordt verkwikt met aldehyden. Dit maakt de top spannend en energiek. In het hart ligt de pure verleiding met nat suede en kruiden als gember en zwarte peper deze geven het hard kracht en warmte. De sensuele basis worden gevormd door Haïtiaans vetiver, romige tonkabonen en verleidelijk muskus, zij maken deze geur onweerstaanbaar.

ck-one-red-for-him
ck one Red Edition

ck one RED EDITION for men

-eau de toilette    50 ml – € 37,22*

-eau de toilette  100 ml – € 49,94*

-body wash  200 ml – € 13,89*

* adviesverkoopprijs

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Ck one Red paar keer gedragen. Het heeft alleen een zeer bijzondere opening (voor mijn neus dan). Het ruikt naar brandnetels. Voor de rest aardig geurtje.

Written by Jan Willem Huffmeijer