MuziekMuziek

B4men in de Melkweg – Destiny 2 Launch Event

Melkweg Destiny 2

B4men is altijd wel in voor een leuk feestje! En dan in mijn geval zeker voor de release van een game, man wat was ik stoked voor dinsdag. Aan Destiny 1 heb ik flink wat uren besteed samen met wat goede vrienden. Proberen iedere week de raid te halen voor weer net dat ene stukje extra light level, die had je namelijk echt wel nodig. Maar het was ook wel weer tijd voor een nieuw chapter, middels DLC of een nieuwe game. Nu is het dus het tweede geworden! Ik, met nog 8 winnaars, mochten naar de melkweg om te genieten van een avond vol met muziek, gaming en natuurlijk wat te drinken!

Winnaars B4men actie Destiny 2

Er stonden in totaal 16 PlayStations, die tegen elkaar speelde. Iedere toren was een fireteam, dus de matches waren 4v4. Verschillende game modussen maar wel altijd PvP (Player vs Player), dus dat werd wel dolle pret! Verder had je nog een stuk of 10 PlayStations met de story mode, die je altijd kon spelen. De PvP PlayStations kreeg je een bandje voor en zodoende dat iedereen een keer kon spelen. Verder draaiden er dus nog een aantal DJ’s en kon je rondkijken hoe de rest speelde. Nu Destiny 2 uit de Beta was die avond en om 00:00 precies het gereleased werd, hadden we vanaf 20:00 echt een avond vol gamen. Hieronder kan je de laatste vijf minuten zien voordat de game voor het echt gereleased werd!

Destiny 2 gameplay multiplayer B4men

Het is moeilijk jezelf goed te concentreren op zo’n evenement met DJ’s. Headsets staan namelijk te zacht om echt iets duidelijks te horen qua movement, dus het is echt puur op je radar afgaan waar je enemies vandaan komen. De gameplay voelde hetzelfde als de Beta en ik kon niet echt grote aanpassingen opmerken. Wel merkte ik dat je niet al je perks had, want de accounts waren natuurlijk super nieuw waardoor je, gelukkig, nog niet zo veel voordelen had. Alleen tot twee keer aan toe speelde ik een warlock en Titan is nog steeds wel de masterrace in mijn ogen (Sorry Roy!). Gelukkig lag het niveau niet al te hoog, waardoor je toch nog wel plezier eraan beleefde! Ik zal de game na een tijd spelen zeker nog eens reviewen, want van zo’n avond gamen kan ik nu niet echt een heel goed oordeel vellen.

Destiny 2 Launch event melkweg PlayStations op een rij

Keken jullie ook uit naar Destiny 2? Of baalde jullie ervan dat ze niet gewoon door zijn gegaan met Destiny 1? Ik vind voor het verhaal het in ieder geval wel goed dat ze dus een ‘nieuw’ spel hebben gemaakt. Ik denk dat je niet vanuit Destiny 1 nog had kunnen doorgaan to be honest. Ik kijk in ieder geval heel erg uit naar de rest van de story mode en welke raids en extra toevoegingen ze hebben toegepast ten opzichte van 1. Ik zie jullie volgende week weer met een nieuwe review! Was je nog benieuwd hoe ik de beta vond klik dan hier

Geschreven door Nick Strijbos

Nick Strijbos B4men bij Open Beta Destiny 2

Written by
Nick Strijbos

Ik ben Nick, 28 jaar en schrijf voornamelijk over games en gadgets op B4men. Op de platformen van PlayStation, Switch en PC. In mijn vrije tijd game ik niet alleen hoor, maar hou/maak ik ook (van) muziek.

View all articles
Written by Nick Strijbos