MuziekMuziek

Game Review: Call of Duty: WWII – The Resistance DLC (PS4)

In de tijd dat ik voor B4men schrijf ben ik eigenlijk nooit begonnen aan een DLC. Ik heb toen Destiny 1 uit was wel de DLC’s gekocht maar in principe doe ik het nooit omdat ik het meestal niet zo waard vind. Behalve bij Destiny 1 dan, omdat het verhaal verder gaat en in principe speel je daar meer PvE dan Multiplayer maps zoals in COD. Maar hier is hij dan de The Resistance DLC Review van Call of Duty WWII! Lees trouwens de volledige Call of Duty WWII review hier

What’s in the DLC?

Wat krijgen we in dit mooie pakket? Nou drie nieuwe multiplayer maps, een nieuwe war mode map en daar gaan we weer… een nieuw zombie chapter. Ik snap die zombie modus echt niet maar dat lijkt altijd wel de hoofdmoot te zijn van COD. Best jammer eigenlijk. Verder krijgt iedereen geloof ik The Resistance division gratis, dus hoef je de DLC niet te hebben. Wat ik dan wel weer cool vind is dat ze goed proberen historisch het echt te houden en dat merk je bij The Resistance dat dat wel gelukt is.

De Multiplayer mappen

Anthropoid is gebaseerd in Praag, Czech Slowakije. Een map die best apart is. Waar je dus ook door water heen kan. Verder heb je als sniper wel kansen maar  houd je van een korte combat, dan is deze map ook prima te doen! Dit komt omdat alles redelijk dicht zit, dus ontsnappen aan goede snipers is dit goed te doen.

Occupation speelt zich af in bezet Parijs bezet door Duitsers. Dit is blijkbaar een remake die al voor de 3e keer is gemaakt. Hij zal bij veel mensen favoriet zijn die al MW3 gespeeld hebben. Deze map is goed te gebruiken met assault rifles vanwege toch wel in mijn ogen lange open plekken. Als je Search en Destroy speelt is B zeker open en is een leuke map om te spelen met die game modus.

Valkyrie speelt zich af in de bossen in Hitlers front. Hij is iets groter als Shipment (Call of Duty: Modern Warfare) Ik houd niet echt van kleine mappen, dus deze was zeker niet mijn favoriet. De atmosfeer is wel tof en tussen bunkers hoppen is wel gunstig maar dichtbij gekilled worden is groot. Dus pak je shotgun maar!

War Mode map, Operation Intercept

Een leuke warmode waar je prisoners moet ontdoen van een knoop waarschijnlijk Resistance strijders! Verder moet je weer radio spullen kapot maken en een tank escorten. De laatste twee zijn dan ook wel voor mijn gevoel hergebruikt. En maakt het hem minder spannend dan andere war modes. Je hebt wel goede spots om granaten te gooien maar de rest voelt dus niet echt nieuw.

De nazi zombies heb ik overgeslagen omdat ik daar gewoon echt niks mee heb. Dus hier kan ik jullie niks over vertellen. Is het dan wel verstandig een DLC te halen? Ik vind het wel jammer dat je eigenlijk maar drie maps krijgt en geen vier. Want die andere is gewoon gerefurbished. Eigenlijk vind ik persoonlijk dat dit gewoon bij de standaard game had moeten zitten en vind ik het geld niet echt waard. Maar ben je diehard fan van Multiplayer en wil je graag nieuwe maps dan is dit misschien wel wat voor jou.

Written by
Nick Strijbos

Ik ben Nick, 28 jaar en schrijf voornamelijk over games en gadgets op B4men. Op de platformen van PlayStation, Switch en PC. In mijn vrije tijd game ik niet alleen hoor, maar hou/maak ik ook (van) muziek.

View all articles
Written by Nick Strijbos