Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Ik ben zeer kritisch op mijn ondergoed en ik kan mij echt enorm irriteren als mijn ondergoed niet lekker zit. Best een uitdaging dus om mij ondergoed op te sturen. Comfyballs was er echter zeker van dat ik niet ontevreden zou zijn. Sterker nog, ik zou niets anders meer willen dragen. Die uitdaging ga ik graag aan en ook jij mag misschien deze uitdaging aangaan! Ik mag namelijk 3 boxershorts verloten.

Comfyballs boxers – simpelweg ontworpen voor comfort!

Dit staat er op de site van comfyballs:

“Comfyballs heeft de meest comfortabele boxershort ooit ontwikkeld, met platte naden, superzachte stoffen en superieur comfort & ademend vermogen.

Comfyballs boxers – simpelweg ontworpen voor comfort!

Daarnaast heeft elke Comfyballs boxer een PackageFront™, dit is speciaal ontworpen om de geslachtsdelen op zijn plaats te houden, te liften en vrij van de binnenkant van de dijen te houden. Innovatief gebruik van elastische stof geeft een ongekend draagcomfort! Kortom onderkleding met een perfecte fit.

Comfyballs zijn verkrijgbaar in 4 uitvoeringen in 2 lengte uitvoeringen (regular en long):

  • Cotton, de cotton boxer is voor algemeen gebruik.
  • Wood, luxe boxer voor algemeen gebruik, geeft een luxe gevoel. 
  • Performance, deze boxer is zeer geschikt tijdens intensief sporten.
  • Performance Superlight, lichtgewicht boxer met extreme vochtregulerende eigenschappen, voor intensieve sporten en tijdens wedstrijden.”

Review boxers Comfyballs

De naam Comfyballs vind ik echt grandioos! Het is ook natuurlijk een ideale naam want iedereen wilt toch “comfy balls”. Tegenwoordig neem ik trouwens langer de tijd om een review te schrijven. Ik heb mijn boxers in juli al mogen ontvangen en pas nu heb ik de review geschreven. Ik vind namelijk niet alleen de pasvorm in eerste instantie belangrijk maar ook hoe het product zich houdt na lang dragen en heel belangrijk, na heel veel wassen. Ik heb vaak boxers gedragen die prima zaten in het begin maar die na een paar weken dragen begonnen te lubberen en die met het wassen erg krompen of vaal werden. Ik wil dat als jullie besluiten een product aan te schaffen na aanleiding van een review op B4men, dat je ook op langere termijn tevreden bent over je gekochte product.

Ik heb 1 maal de Wood mogen testen met een langere pijp, 1 maal de Cotton, deze is met een kortere pijp en tevens heb ik 1 maal de Perfomance mogen testen. Mijn favoriet is absoluut de Wood met het langere pijpje. Marie Louis vindt het kortere pijpje mooier staan maar qua draagcomfort geeft ik de voorkeur aan langere pijpjes. De Performance draag ik inderdaad alleen met het sporten en niet alledaags. Ik vind namelijk een katoenen boxer het prettigst dragen. Met het sporten is het wel fijner om een boxer te dragen die beter het zweet absorbeert en daarvoor is de Performance uitermate geschikt. De boxers van Comfyballs blijven zeer goed in pasvorm en lubberen niet gedurende de dag met dragen. Ik heb ze nu dus ruim 3 maanden gedragen en ze zitten nog net zo goed als in het begin. Ook zijn de kleuren met wassen niet vaal geworden of zijn de boxers gekrompen. De stof ziet er nog als nieuw uit, iets wat ik een grote pluspunt vindt. Ik kan dus wel zeggen dat mijn balls erg comfy zitten 😉

Win-Actie Comfyballs

B4men geeft maar liefst 3 boxershorts weg. Wat moet je doen om deze te kunnen winnen?

-Like de B4men Facebookpagina (als je dit niet al gedaan hebt)
-Deel het artikel van Comfyballs op jouw tijdlijn
-Laat in de comments op de B4men Facebookpagina weten welk ondergoed jij het liefste draagt

De winnaars worden zondag 15 oktober 2017 bekend gemaakt.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest