MuziekMuziek

Vrouwen in de muziek. Check Morgan James, muziek tip by B4men

Muziek is voor mij heel bijzonder. Het is voor mij van levensbelang, ik zou echt niet zonder kunnen. Daarom vind ik het leuk om zo af en toe, wanneer ik iets bijzonders tegenkom, dit met jullie te delen. Ik heb al een aantal leuke artiesten aan jullie laten zien en deze keer ga ik jullie weer verrassen. Ik ben een enorme rock, blues en country (rockabilly) fan en meestal van het wat stevige soort. Nu wil dat niet zeggen dat ik niet kan genieten van een mooi en ingetogen liedje. Toch valt het mij op, dat ik vaak een voorkeur heb voor mannen…hahaha er zullen nu heel wat mensen denken “zie je wel dus toch”!! Nee rustig aan, mijn voorkeur voor mannen stop bij muziek. Maar ook ik word soms verrast door een mooie dame met een bijzondere stem.

morgan james

Morgan James

Voordat ik verder ga vertellen wil ik eerst even laten zien hoe ik haar tegen kwam op Facebook

Ik heb erg gelachen om deze cover, allereerst vind ik de cover erg goed, maar ook de humor kan ik erg waarderen. Ik ben toch eens verder gaan kijken naar wat deze groep nog meer heeft gemaakt. Blijkt het om die mooie blonde dame te gaan, Morgan James. Na het zien en horen van een aantal covers was ik zover dat ik dacht, dit moeten jullie ook horen. Morgan James is een soul artiest met een achtergrond op Broadway en dat stukje theater is duidelijk aanwezig. Natuurlijk is niet alles 100 % mijn smaak, maar ik zal jullie een aantal nummers laten horen waarmee zij mij heeft gevangen.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Haha JW, mijn muzikale voorkeur gaat toch ook wel uit naar mannelijk maar er zijn soms van die dames die je betoveren met hun sound en dit is er zo een!! Misschien nog een tip; luister ook eens naar het album “blood” van Lianne La Havas, nog zo’n dame met geheel eigen sound.

Written by Jan Willem Huffmeijer