MuziekMuziek

Een gezond leven met de UP24 van Jawbone. Review.

logo2

Het gezonde leven

Tja wat is nu echt een gezond leven….een leven waarin je jezelf heel veel ontzegd om zo gezond mogelijk te leven. Of een leven waarin je kiest voor balans tussen goede en slecht gewoontes. Ik geef geen waarde oordeel, ik vind dat iedereen die kiest voor een gezonde levensstijl dit moet kunnen invullen naar eigen inzicht. Ik zelf ben iemand van balans, mijzelf alles ontzeggen gaat hem toch niet worden….met al die whisky!! hahaha. Maar dan moet je wel opletten met andere dingen in mijn ogen. Hoe gemotiveerd je soms ook bent of soms ook helemaal niet, het is wel lekker wanneer je ondersteund word in deze levensstijl.

DSC03391

De UP24 van Jawbone

De ondersteuning die je kan gebruiken voor deze gezonde levensstijl draag je nu om je arm. De UP24 is een armband die alles bijhoud en die je samen met een app op je telefoon kan gebruiken om alles wat je doet en eet op een dag kan monitoren. Laten we eerlijk zijn, wanneer je af en toe een beetje smokkelt met eten of met bewegen, dan ben je dat snel vergeten of heb je het al recht gepraat. Maar wanneer je dan keihard wordt geconfronteerd met de feiten dan zal je sneller de slechte dingen laten. De UP24 is dus een prima middel om je inzicht te geven van wat je doet.

DSC03390

De UP24 in de praktijk

Iets wat heel goed op papier kan werken hoeft nog niet in de praktijk te werken dus even testen maar….!! Heel belangrijk de armband ziet er gewoon cool uit. Ik draag altijd al wel armbanden en deze viel niemand op….goed teken dus. Ook zit hij prettig en wat ik ook heel fijn vind is dat ik hem niet hoef af te doen tijdens het douchen of tijdens een regenbui.  Er mee gaan zwemmen kan echter niet! Het instellen van de UP24 was een makkie, via de app is dat prima te doen. Het gebruik in de praktijk blijkt wel moeilijker dan gedacht. De eerste dagen ben je actief en is het bijhouden en aflezen geen probleem…fanatiek genoeg! Maar helaas is het heel lastig om dit fanatisme vast te houden. Wat bij mij als eerste weg viel was het constant bijhouden van wat ik at en dronk. Weer een week later vergeet je opeens een paar dagen te kijken en dan is al snel heel de motivatie weg…misschien komt het wel doordat ik zelf genoegen neem met mijn eigen leefstijl en vind ik die wel oke! Ik heb daar eigenlijk geen bevestiging voor nodig.

DSC03394

Wanneer je bezig bent met afvallen of het opbouwen van een gezonde levensstijl is de UP24 van Jawbone wel echt een uitkomst!! Hij laat je goed zien wat jou gewoontes zijn en waar er dus verbeter punten zijn. Ook kan hij laten zien dat je op de goede weg bent, wat voor nog meer inspiratie kan zorgen.

DSC03404

Conclusie van mijn maand met de UP24

De UP24 heeft mij het inzicht geven dat ik best tevreden ben met de levensstijl die ik heb. Daar heb ik  eigenlijk geen bevestiging voor nodig. Dat maakte de motivatie dus ook wat moeilijker vasthouden. Verder een prima apparaat voor mensen die graag aan de slag willen met het verbeteren van hun levensstijl.

DSC03402

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer