MuziekMuziek

Bomberg voor mannen van staal.

Bomberg super stoere horloges

Bomberg is nou zo’n merk wat helemaal snapt waar de man van nu op zit te wachten!! Lef, stoer en ruig, dat is wat er in mij opkomt wanneer ik naar deze horloges kijk. Maar er is niet alleen aan de klok zelf gewerkt, ook het beeld is echt spot on!! Hoe VET is de reclame die zij durven neer te zetten.

bomberg1

Bomberg

Het van oorsprong Zwitserse merk Bomberg, opgericht in 2012 door Luis Rocha, breidt zijn imperium uit naar Nederland en introduceert een reeks stoere mannenhorloges. De Zwitserse kwaliteit blijft natuurlijk zoals altijd geweldig. De Horloges zijn gemaakt voor stoere mannen die deze klok met lef durven dragen. Met Dennis van der Geest als boegbeeld kan je dan ook niet beter wensen. Dennis van der Geest is mede eigenaar en ambassadeur voor Bomberg in Nederland. Internationale ambassadeurs zijn sporticonen als de Amerikaanse basketballer Chris Andersen alias ‘The Birdman, of de Mexicaanse autocoureur Martin Fuentes.

Onderscheidend in kwaliteit, industriële belijning en rebelse uitstraling brengt Bomberg 52 modellen in drie series op de Nederlandse markt: types 1968, Maven en Semper. De ontwerpen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waarbij de zwaartepunt ligt op technische vernuftigheden als afstandsmeters, Miyota OS25 Chronograaf en waterdichtheid.

1968


De 1968 collectie heeft een vintage look en feel, met 44mm en 39mm RVS / PVD gecoate horlogekasten. Technische hoogstanden van dit onwerp zijn de Miyota OS11 tachymeter, een speciale datumvenster, centrale uurcirkel en zijn waterdichtheid. Het mineraalglas met anti-reflecterende saffier coating is standaard en kleurvariaties zijn er in overvloed. Prijzen variëren van € 575 tot €635.

Maven

De Maven horloges komen in een breedte van 44mm of 39mm en zijn gemaakt van roestvrij staal of PVD. De verscheidenheid zit hem in de wijzerplaat en polsband opties . De horloges worden aangedreven door de Miyota OS25 Chronograaf beweging. Alle modellen zijn waterdicht en bevatten minerale kristallen en een anti-reflecterend saffier coating. Prijzen variëren van € 495 tot    € 575.

Semper

De Semper-collectie bestaat uit veertien sportieve horloges (grootte 42mm of 39mm) van roestvrij staal in rosé goud of in een PVD gezandstraalde looks, allen aangedreven door de Miyota OS21 chronograaf beweging. Het Semper –model heeft als extra een telemeter die gebruikt wordt om de tijd en afstand van de bliksem te meten. Naast de speciale afstandsmeter bevat het ontwerp ook een tachymeter. Prijzen variëren van € 385 tot €430.

www.bomberg.ch

bomberg

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer