MuziekMuziek

Karl Lagerfeld is coming soon, Teaser!

Binnenkort komt Karl Lagerfeld uit met een nieuwe parfum, zowel voor de mannen als voor de vrouwen. Uiteraard gaat het mij om de mannen geur.

Deze keer dus geen uitgebreide review over deze geur, waarom niet?? Ik heb deze geur ook nog niet in mijn handen gehad!! Hij moet zelfs nog uitkomen. Ik laat jullie alvast zien hoe de uitstraling gaat worden en wat Karl Lagerfeld met deze geur wil neerzetten. Maar het beloofd een stoere en zwoele geur te worden als ik de foto en film goed interpreteer.

 

Karl_Teaser2_Men_141_A4 LR

 

Ik kan jullie wel alvast warm maken met deze film. Wanneer ik er meer over weet zien jullie dit uiteraard terug op de site.

http://youtu.be/u3mlC7J6VXA

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer