MuziekMuziek

Blog voor mannen. Meer over mijzelf!

Blog voor mannen. 

Deze keer geen bericht over je haar of over andere mooie producten die ik laat zien op mijn blog. Nee deze keer vertel ik jullie wat meer over mijzelf en waarom ik dit nu doe. Er zijn in de afgelopen maanden heel veel nieuwe lezers bijgekomen en niet iedereen weet dus precies wie ik ben en wat ik doe. Echt weten wie ik ben kijk hier eens!!!

Jan Willem Huffmeijer
Jan Willem Huffmeijer B4men.nl

Waarom ik blog

Heel vaak wordt mij gevraagd waarom ik deze blog ben begonnen. Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Ikzelf ben al jaren barbier en krijg in de kappersstoel veel vragen over haar, scheren en algemene vragen over uiterlijke verzorging. Ik vind het erg leuk om mensen daarover te vertellen. Mijn vrouw volgt al jaren een aantal blogs voor vrouwen en uiteindelijk heeft zij mij verder op het idee gebracht om de kennis die ik heb en de lol omdat te delen te combineren in een blog voor mannen. In het begin van deze blog richten ik mijzelf alleen nog maar op de uiterlijke verzorging van mannen. Later ben ik dit gaan uitbreiden om zo een brede en afwisselde lifestyle blog voor mannen te maken.

 

Hoe kom ik aan mijn onderwerpen

Mijn onderwerpen haal ik veel uit de praktijk, ik luister goed naar wat klanten vragen maar ook wat ik op tv zie en hoor. Ook krijg ik inmiddels een hoop nieuws aangedragen via P.R. bureau’s en dit werkt super, je zit bovenop het nieuws en je hoeft er niet achteraan!! Om de relatie met p.r.bureau’s op te bouwen is veel…..heel veel tijd nodig. Achter de schermen van de site ben ik bijna 24 uur per dag bezig met mailen en bellen om zoveel mogelijk leuke onderwerpen voor jullie te verzamelen.

 

Bloggen gaat dus niet vanzelf 

Het maken van een blog kost heel veel tijd, zeker al je het net als mij gewoon naast je baan doet. Het levert ook geen bergen geld op (sterker nog, momenteel verdien ik nog niets met mijn blog) en is het dus vooral een hobby!!! Maar wel een hele leuke hobby, ik vind het geweldig om aan jullie allemaal te vertellen wat voor mooie producten ik tegenkom  en om leuke nieuwtjes met jullie te kunnen delen.

Voor het nieuwe jaar heb ik dan ook al leuke plannen klaar liggen. Er wordt momenteel heel hard gebouwd aan een nieuwe site, met dezelfde uitstraling maar met een hele nieuwe techniek en layout zodat ik voor de toekomst nog meer bezoekers aankan. Ook op het gebied van Fashion komen er al leuke persberichten binnen. Uiteraard komen ook komend jaar de sterke dranken weer goed aan bod en zal ik ook zeker weer een aantal whisky festivals bezoeken…..tja iemand moet het doen!!

Kortom veel werk aan de winkel om voor jullie de leukste en beste Mannen blog te maken!!!!

logo zwart
B4men.nl De Lifestyle Blog Voor Mannen

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Hallo JW, vandaag hadden we het over 2 whiskies die ik in Schotland had gedronken deze week, maar ik was de vergeten welke. Maar ik weet het weer ‘Dalwhinnie Single Malt 15 year old, en The Glenlivet Nàdurra 16 Year Old, Allebei erg lekker, zeker als ‘Half & Half’ 😉

Written by Jan Willem Huffmeijer