Blog voor mannen, b4men.nl

Druk bestaan.

Eindelijk weer een blog van mij…..het is alweer te lang geleden! Het schrijven en onderhouden van een blog voor mannen is heel erg leuk maar vooral ook heel erg druk!!! Soms moet ik echt de tijd bij elkaar schrapen en uitknijpen om zo nog een beetje tijd te krijgen voor de rest van mijn leven…. ga ik nu een potje lopen klagen……Nee maak je maar geen zorgen en ik ga er ook zeker niet mee stoppen!!

blog voor mannen
Blog voor mannen

Mannen blog

Voordat ik begon aan de blog werkte ik 35 uur als barbier en had ik een weekend van drie dagen, waarvan 2 dagen de zogenaamde papa dagen waren. Een lekker rustig bestaan….niets aan veranderen zou je denken!!! Tja ik ben van nature wel een bezig bijtje en had het plan om wat meer te willen ondernemen. Het ondernemen in deze tijd is lastig en ik wil mijn baan zeker niet kwijt, te leuk en het geeft zekerheid. Uiteindelijk ben ik gaan schrijven op mijn mannen blog B4men.nl. Dat het een succes is hoef ik jullie niet uit te leggen, inmiddels vinden per maand  meer dan 30.000 mensen hun weg naar mijn blog. Ook staan pr bureaus klaar met allerlei leuke producten om mij te verleiden hier iets over te schrijven. Allemaal erg leuk maar inmiddels zijn de twee dagen die ik kon besteden aan de blog meer dan gevuld. Ik heb met mijn blog mijn werkweek met 45 uur verhoogd!! Niets komt voor niets… dat heb ik inmiddels wel geleerd, als je iets wilt bereiken zal je moeten investeren. Aangezien ik geen geld kan investeren en daarmee gelijk een redactie voor de blog kan kopen, zal ik het dus zelf moeten doen. Dat maakt de voldoening wanneer je uiteindelijk bereikt wat je had willen bereiken ook wel stuk groter.

 

De blog voor mannen wordt steeds beter

Het succes van de blog zorgt voor leuke nieuwtjes en leuke samenwerkingen, daarmee word de nieuwswaarde dus ook steeds beter. Het nieuwe uiterlijk van de blog is ook bij veel mannen in de smaak gevallen. Er wordt nog steeds op de achtergrond gewerkt aan verbeteringen en die komen binnenkort beschikbaar op de site. Wat je hopelijk wat vaker gaat zien zijn betaalde berichten en banners, dit zal niet ten kosten gaan van de blog daar zal ik altijd voor waken. Maar het zou voor mij te gek zijn dat de tijd  en energie die ik in mijn blog stop ook financieel iets gaat opleveren….bij een blog kan dit alleen maar via reclame, ik hoop dat jullie dit zullen begrijpen.

mannen blog
Mannen blog

Bedrijven en adverteerders

Gelijk maar even gebruik maken van de gelegenheid. Ik zou graag mijn pagina onder voorwaarde beschikbaar willen stellen voor adverteerders, ook stel ik mijn schrijftalent beschikbaar voor het schrijven van leuke advertorials. Ik ben altijd bereikbaar via info@b4men.nl

b4men-logo-small

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer