MuziekMuziek

Yes, B4men.nl weer een stap verder.

 

Op iets goeds moet je soms even wachten (geduld is niet mijn beste eigenschap). Maar hier is dan mijn nieuwe lay-out voor b4men.nl.

 

Waarom een nieuwe lay-out???

B4men.nl wil heel graag verder groeien om zo nog meer mannen te kunnen voorzien van te gekken nieuwtjes en interessante producten. Een website als deze moet het hebben van de bezoekersaantallen, des te meer des te beter!! Als jullie massaal afstemmen op B4men.nl, zullen veel bedrijven willen samenwerken, op deze manier kan ik de leukste producten testen en misschien voor de toekomst er wat mee kunnen gaan verdienen. Een nieuwe lay-out is DE start voor een nieuwe boost die ik graag aan de site wil geven.

 

Wat is er veranderd???

De nieuwe lay-out heb ik net wat toegankelijker willen maken. Je ziet meer berichten in één oogopslag en ook kan je straks gaan navigeren via de categorieën, zodat je met één druk alle artikelen kan lezen van het onderwerp wat jou aanspreekt. Uiteraard zullen er ook in deze lay-out wel wat advertenties komen. Ik zal proberen het aantal zo klein mogelijk te houden, maar je zult begrijpen dat dit de enige manier is voor mij om zo geld te verdienen aan mijn site. Verder heb ik de sfeer van de oude lay-out proberen door te voeren, maar dan net even strakker en professioneler. Wel moest het 100% stoer en mannelijk blijven.

Uiteraard is niets gelijk perfect en wij zullen dus moeten werken aan nog wat kleine veranderingen. Hier hoop ik jullie zo min mogelijk mee op te zadelen, als het een keer gebeurt dat de site niet beschikbaar is dan weten jullie nu wel waarom!

Help www.b4men.nl te groeien en zo een geweldige online lifestyle blog voor mannen te creëren!! Hoe kan je helpen??

Like de facebookpagina van b4men.nl klik hier.

Volg b4men op twitter klik hier

Maar vooral vertel en deel deze site!!

visitekaartje-achter

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer