MuziekMuziek

kapsel trends mannen lente / zomer 2018

kapsel man half lang haar

Welke kapsel trends voor mannen lente / zomer 2018 gaan we de komende tijd dragen. Ik laat je in dit artikel de laatste trends zien op het gebied van kapsels voor mannen  Ook leg ik uit hoe je deze kapsels moet laten knippen en stylen.

Kapsel trends mannen lente / zomer 2018

De belangrijkste trend binnen de kapsels voor mannen 2018 is textuur. Textuur wil zeggen dat er heel erg veel laagjes en beweging in het kapsel geknipt of gesneden wordt. Ook gaan we het haar naar voren dragen. Belangrijke punten waar je op moet letten in deze mannenkapsels zijn de voorkant en de kruin. De voorkant van je kapsel is heel belangrijk voor de stijl. Strak naar voren met een pony is super hip! De voorkant met veel textuur en iets meer lengte naar de zijkant gestyled is nu mainstream. De kruin is ook een heel belangrijk punt. Veel kappers durven de kruin te kort te maken. Dit is echt wel een must bij deze kapsels. Zodra de kruin te lang blijft, zal er te weinig textuur ontstaan en je kapsel blijft dan te zwaar. Het voordeel van dit herenkapsel 2018 is dat je de pony zowel naar voren kan dragen als omhoog. Is het dus erg warm, draag het haar dan omhoog.

Voorkom een teleurstelling bij je kapper/barbier

Veel mannen hebben moeite om aan de kapper/barbier duidelijk uit te leggen welk kapsel ze nu precies willen hebben. Uitleggen in woorden is altijd lastig. Bijna iedere man start altijd met de tekst “doe maar een stukje korter”. Whaha herkenbaar? Maar wat is korter? Dit kan je op verschillende manieren uitleggen en interpreteren. Wees duidelijk naar elkaar en voorkom zo een teleurstelling. Het makkelijkst zijn foto’s. In dit artikel staan foto’s die je zou kunnen laten zien aan je kapper. Vraag wel duidelijk of het mannenkapsel op de foto kan met jouw haar. Vraag ook aan je kapper duidelijk uit te leggen hoe jij je haar moet stylen en met welke producten.

Inspiratie kapsels mannen lente / zomer 2018

inspiratie kapsels lente zomer mannen

inspiratie kapsels mannen

inspiratie mannen kapsels zomer lente

lang haar mannen inspiratie

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer