MuziekMuziek

Babyliss E880E ion Control, Review.

De Babyliss E880E. Na mijn vorige review van de Babyliss multi 8 is deze trimmer van een heel andere klasse! De E880E is het paradepaardje van Babyliss for men. Dat valt meteen op. Wauw……dit ziet er goed uit!

Deze trimmer voelt wat zwaar aan en ligt daardoor goed in de hand, dit geeft een gevoel van kwaliteit. Het staat er niet zo groot op, maar wat mij meteen opvalt is dat hij waterproof is. Dit heb ik graag …..zo kan je scheren en trimmen onder de douche en heb je geen losse haartjes door heel je badkamer.

Gebruik van de Babyliss E880E trimmer

Zoals gezegd ligt hij lekker in de hand, er zitten op de achterkant wat ribbeltjes voor meer grip. Het design is strak en in de houder ziet hij er “cool” uit. Iets wat ik als kapper/barbier nog nooit gezien heb en wel een erg leuk detail vind is dat je de lengte elektrisch bepaald. Met de knoppen min en plus verstel je elektrische de lengte.

Door de flexibele kop gaat de Babyliss E880E super goed over de huid en kan hij de lengte ook echt overal hetzelfde houden. De motor van het apparaat is krachtig en hij gaat zonder trekken door de baard. De batterij zorgt ervoor dat wanneer hij bijna leeg is hij in één keer stopt….je hebt geen last dat hij naarmate hij leger wordt hij geen kracht meer heeft om lekker te scheren.

Iets wat ik de laatste jaren steeds meer zie, is het display wat aangeeft hoeveel minuten je nog kan scheren…dit is erg handig! Zeker voor de mannen die net als mij niet zo van het opladen zijn. Zo sta je nooit zonder omdat je vergeten bent hem op te laden.

Kortom een hele mooie trimmer die voor een geweldig baardje kan zorgen. Makkelijk en simpel onder de douche. Dit is voor mij een trimmer zoals die bedoelt is en met de prijs van €129.- zeker niet te duur.

DSC02115
Babyliss E880E
DSC02044
Babyliss E880E
DSC02042
Babyliss E880E
DSC02113
Babyliss E880E
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer