MuziekMuziek

Statement kapsel mannen!!!

old school mannenkapsel

Gelukkig mag je tegenwoordig zien dat de man weer aandacht aan zijn uiterlijk besteed. Je  hoeft er  niet meer per se  zo nonchalant mogelijk uit te zien.(deze tendens kwam als tegenreactie op de “metro”man.) Je mag nu weer met stylingsproducten en huidverzorgingsproducten in de weer om jezelf zo goed mogelijk te verzorgen en ook aan de kleding mag tijd en aandacht besteed worden.

Momenteel  kan je als man echt een statement maken met je haar!! Er is nog nooit zoveel aandacht geweest voor de kapsels van de man als nu. Dit heeft mede te maken met het feit dat er in “bladen” en op televisie meer aandacht besteed wordt aan het uiterlijk van de man als vroeger. Denk aan de “heren” van Schorem uit Rotterdam die al een paar keer te zien waren bij De Wereld Draait Door en ook Robert Lagerman van New York Barbershop heeft het “haar” van de man op de kaart gezet met zijn beroemde “Pelle” kapsel!!!

Komend seizoen maakt het niet uit voor welke “look” je kiest, als het maar uitgesproken is en je niet voor een kapel kiest wat overal een beetje tussen in zit…dus Go for it!!!! Of je nu voor een zijscheiding kiest, een jaren 20 look, een army look (tondeuse look) of voor “natuurlijk haar“…. het mag allemaal.

Ook de stylingsproducten voor de man zijn erg belangrijk, vroeger moest je de producten gebruiken die je vrouw ook gebruikte, tegenwoordig is er een heel scala aan stylingsproducten speciaal voor de man. Van een pommade zoals bijvoorbeeld Suavecito die zorgt voor een mooie glans tot een stevige wax  van bijvoorbeeld Hairbond die voor een matte “look” zorgt, ook hierbij geldt kies voor een product die past bij je kapsel en die OF glanzend is Of  mat. Je kapper/barbier kan je hierbij adviseren.

 Voor super mooie foto’s van Statement Kapsels klik hier

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer