Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Tja, als baardmannen hebben we de afgelopen jaren al heel erg veel over ons heen gehad. Zo waren we vies, onverzorgd, niet gezond, zielig en het we zijn/waren hipsters! Nu heb ik alle argumenten om vooral geen baard te nemen al vaak onderuit gehaald op de blog en genoeg tegenargumenten gegeven om vooral wel een baard te laten staan. Nu kan ik schrijven wat ik wil, we blijven mannen mannen, met of zonder baard. Vaak is lezen niet onze sterkste kant en het liefst kijken we naar mooie plaatjes 😉 Daarom is er speciaal voor alle mannen met, of jaloerse mannen zonder baard, een geweldig boek gemaakt.

p9271207 p9271209 p9271213

 

Baardmannen door Arie Bruinsma

Arie Bruinsma, een man met een geweldig oog voor het maken van een indringende foto, is in 2014 een project gestart om 100 baardmannen te gaan fotograferen. Dit project werd een groot succes en het was gewoon zonde om te stoppen bij 100, daarom werd er nog een jaar en 100 baarden aan het project toegevoegd. De man en zijn baard staan centraal, niet alleen met een prachtige foto maar veel baardmannen hebben tevens een goed verhaal. Arie Bruinsma heeft met iedere man een kop koffie en een goed gesprek gehad, om zo tot het meest passende portret te komen. Het resultaat mag er wezen! Er is een mooi boek ontstaan waar iedere baardman inspiratie in kan vinden.

baardmannen

Boekpresentatie en Baardmannen meeting

1 oktober zal in Nieuw Vennep bij Brasserie Sylvia’s Leeuwtje de boekpresentatie zijn. Natuurlijk is het boek een super mooi compliment voor iedere man met baard en zou je om die reden alleen al aanwezig moet zijn. Verder is het de bedoeling om er een mooie bijeenkomst van te maken met allemaal mannen met baarden. Alleen maar Baardmannen?? Nee hoor, voel je welkom als jij de baard een warm hart toedraagt! Ik zal in naam van de B4men Barbershop aanwezig zijn, om de baarden extra mooi te maken die avond. Wij verwachten jou ook op zaterdag 1 okt van 16:00 tot 19:00 uur onder het genot van een baardwaardig hapje en drankje! Stel ons niet teleur baardman!

Namen die genoemd moeten worden

Grote man achter de meeting is Baardman Jan Neuteboom van Bruna De Symfonie en ook uitgever van het boek Michael Kroegman verdient een eervolle vermelding.

p9271179 p9271180 p9271183 p9271186

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest