B4men Persoonlijk: Burgerlijk leven

Ik heb jullie pas geleden al verteld dat B4men nog persoonlijker gaat worden. Misschien wel te persoonlijk, maar ik denk dat jullie mij wel hierdoor beter gaan leren kennen. Vandaag wil ik het met jullie hebben over mijn burgerlijk leven. Wie is Jan Willem precies? Wat ik doe, dat weten de meeste van mijn lezers wel. Buiten het feit dat ik deze blog heb, ben ik sinds vorig jaar december ook eigenaar van mijn eigen B4men Barbershop. Super trots ben ik nog steeds op mijzelf dat ik deze stap heb durven maken. Ik prijs mijzelf ook iedere dag als de gelukkigste man op aarde. Het is toch een hele stap om vanuit een loondienst positie met alle zekerheden, naar het zelfstandig ondernemerschap te gaan met alle risico’s van dien.

Ik ben namelijk niet alleen Jan Willem Huffmeijer, maar ik ben ook partner van Marie Louise en vader van 2 prachtige dochters Beaudine en Amaranthe. Mijn dochters zijn bijna 10 en 6 (Amaranthe is vandaag jarig) en kosten dus klauwen vol met geld 🙂 Daarbij moet ook de hypotheek iedere maand betaald worden, dus je kan begrijpen dat het een behoorlijke stap voor mij was. Ik was en ben kostwinnaar en als de B4men Barbershop niet zou gaan draaien, dan hadden we als gezin een behoorlijk probleem gehad. Mijn gezin is voor mij het allerbelangrijkste in mijn leven, zij steunen me altijd in alles en in al mijn (soms) wilde plannen. Ik ben zelf vrij impulsief en het is goed dat Marie Louise mij soms weer met beide benen op de grond zet. De B4men Barbershop draait gelukkig goed en boven verwachting. Mijn klanten lopen enthousiast en tevreden de deur uit, blijer kan je mij niet maken. Als iemand mij s’avonds dan een berichtje stuurt dat zijn haar nog nooit zo goed gezeten heeft, dan is dat voor mij de motivatie om door te gaan en te blijven knallen.

burgerlijk-leven

Sommige klanten verwachten een extroverte en extavagante barbier en moeten soms even wennen aan wie ik echt ben. Ik ben namelijk niet de standaard barbier wat de meeste mensen in gedachten hebben. Ik kleed mij, vind ik, normaal en ik zit niet helemaal onder de piercings en tattoo’s. Vroeger kreeg ik altijd als eerst de vraag als ik vertelde kapper te zijn, ja toen was het gewoon nog kapper, ben je homo? Nu is vaak de eerste vraag, waar zijn je tattoo’s? Ik heb wel 2 tatoeages, maar die zitten vaak verstopt onder mijn kleding. Ik ben ook niet enorm aanwezig en/of druk, ik ben eigenlijk vrij rustig en vind het prettig om een oprecht gesprek te voeren met mijn klanten. Natuurlijk gaat het ook wel eens over lekkere vrouwen en een goede vunzige grap kan ik ook zeker wel waarderen, maar dit voert niet de boventoom.

In mijn vrije tijd ga ik dan ook niet helemaal los en ik ben niet ieder weekend op de dikste feesten te vinden. Ik leid dus eigenlijk een heel “burgerlijk” leven. Mijn vrije tijd bestaat uit lekker eten, slapen en genieten van mijn gezin. Binnenkort komt er nog een gezinslid bij, namelijk een Berner Sennen hond genaamd Boyd. Dat wordt waarschijnlijk de terrorist binnen het gezin, dus hoe burgerlijk wil je het hebben 🙂 Is het eigenlijk zo erg om een burgerlijk leven te leiden en wat is eigenlijk de definitie van burgerlijk? Ik snap dat sommige mannen er niet aan moeten denken om te moeten leven zoals ik dat doe. Door de blog maak ik ook hele vette dingen mee en mijn leven is dus verder alles behalve standaard. Ik heb geen 9 tot 5 baan en misschien vind ik het daarom wel lekker om gewoon helemaal niets te hoeven doen in mijn vrije tijd.

Wat vind jij de definitie van een burgerlijk leven, laat het mij weten op de B4men Facebookpagina onderaan het artikel.

burgelijk-leven-1

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Invalid OAuth access token.
Written by Jan Willem Huffmeijer