MuziekMuziek

B4men op de Modefabriek.

B4men op de Modefabriek.

Afgelopen zondag  ben ik in naam van B4men.nl op de modebeurs in de Rai Amsterdam geweest De Modefabriek.

modefabriek 2
Modefabriek

Uiteraard ben ik voor jullie gaan kijken wat er komend jaar allemaal op het gebied van mode staat te gebeuren. Op de Modefabriek presenteren de draagbare merken hun collecties voor het nieuwe jaar. Aangezien de modewereld altijd voorop loopt, zijn dit de collecties voor de herfst en winter 2014/2015. Zelf had ik daar een afspraak om eens te komen kennis maken met het team van JustBrands beter bekend van de merken PME, Vanquard en Cast Iron. Wij zijn aan het kijken of er een mooie samenwerking kan worden opgezet tussen deze merken en B4men.nl. Zodra hier meer duidelijkheid over is, dan laat ik het jullie meteen weten.

vanguard_clothing-homepage-header_v7-rider2

De ModeFabriek heeft voor mij weinig verassingen gebracht, dit klink negatiever dan ik bedoel….. de mode die daar werd gepresenteerd is zoals ik die heb voorspeld. Het is alleen misschien iets meer ‘urban’ dan verwacht. De kleuren die we deze lente en zomer gaan zien komen in het najaar niet meer aan bod. Dat het najaar en winter qua kleuren rustiger zijn wist ik wel maar het verschil is groter dan verwacht.

 

De belangrijkste punten voor mij:

De Mode voor het najaar 2014 is “urban”, veel jeans maar wel een jeans met aandacht… rustig in patroon en zakken maar met veel gevoel voor kwaliteit. De kleuren zijn “donker” voor het najaar, we gaan veel groen, bruin, grijs en blauw zien…veelal ook gecombineerd. Ook het verhaal achter een merk word erg belangrijk…..hoe word jou kleding gemaakt, waarvan en door wie??? deze vragen staan centraal. De consument (wij) willen het verhaal achter de producten kennen en zijn voor een eerlijk product bereid om meer te betalen. Ook komt de ruiten blouse helemaal terug, de echte houthakkers look is het trouwens helemaal.

Voor mij een paar opvallende en leuke merken op de beurs waren:

Cast Iron (de combinatie tussen urban en gestyled en een hele gave samenwerking met VanMoof)

Kuyichi (Mooi Nederlands merk met een goed verhaal achter de producten)

Two-o (super leuk nieuw Nederlands merk met hele coole houten gadgets. ga ik zeker meer over schrijven)

Noize (collectie met een goede mannelijke uitstraling)

DSC02013
Noize 2014
DSC02012
Noize 2014
DSC02018
Lee 2014
DSC02014
No Excess 2014
DSC02022
Denham
DSC02003
Two-o
DSC02002
Two-o

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer