MuziekMuziek

Rainfest helpt je door deze natte winter.

Rainfest is opgericht in 2012 door Daphne Gerritse. Een leuk bedrijf wat een leuk idee gewoon heeft uitgewerkt.

image(5)

Wie kent het niet, loop je als goed uitgedoste partyganger op een festival….gaat het regenen!! Snel even die verschrikkelijke plastic poncho te voorschijn halen…..tja daar gaat je outfit, voor jan( #$%) jezelf mooi aangekleed. Daar moest wat op gevonden worden vond Daphne Gerritse. Zie hier de Rainfest.

rainfest
Rainfest

Ideaal voor op een festival, maar kijk eens naar een winter als nu. Ik draag mijn Rainfest inmiddels niet meer alleen op een festival maar ook gewoon op straat. Ik rijd zelf vaak op de scooter naar mijn werk en dan wil je zeker met een buitje nog graag een beetje goed en verzorgd erbij rijden. Rainfest is een leuke poncho die ook speciaal voor mannen een model hebben ontworpen met stoere kleuren.

Er is aan de Rainfest behoorlijk wat aandacht geschonken en dus gemaakt van kwalitatief goede materialen en de naden zijn aan de binnenkant vastgetaped zodat er ook via de naden niets naar binnen kan sneaken. Door de kwaliteit van de Rainfest zal je hier makkelijk een paar jaar plezier van kunnen hebben…. goed we gebruiken hem natuurlijk liever niet…..maar het blijft Nederland he!!

voor meer informatie over de Rainfest klik hier

rainfest2
We love music, we love to dance, we don’t care about rain.
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer