MuziekMuziek

B4men.nl gaat veranderen!!

kapsel trends mannen winter 2018

Ja b4men.nl gaat veranderen, we gaan van een beauty site naar een lifestyle site. Er gaan bij b4men.nl een aantal onderwerpen bijkomen. Deze onderwerpen zullen met net zoveel plezier, deskundigheid en onafhankelijkheid worden getest, bekeken en opgeschreven.

Waarom moet b4men.nl nu al veranderen?

De reden is eigenlijk heel simpel. b4men.nl is de afgelopen maanden erg snel en hard gegroeid, daarvoor heel veel dank! Ik heb alleen gemerkt dat wanneer ik mij blijf richten op alleen maar de beauty kant voor mannen, het een te klein onderwerp zal zijn en blijven. Uiteindelijk zal b4men.nl saai worden en zullen jullie als lezers afhaken.

Wat gaat er veranderen aan b4men.nl

b4men.nl blijft voor het grootste gedeelte een echte beauty site voor mannen. Hier ligt mijn passie en kennis. Ik ben alleen op zoek gegaan binnen mijn eigen hobby’s en interesse’s. Deze hobby’s ga ik graag met jullie delen. Het zijn echte mannen onderwerpen en ook deze onderwerpen zullen weer net even anders zijn dan wat veel lifestyle sites al doen.

De nieuwe onderwerpen op B4men

-Mannen dranken

-Whisk(e)y

-Mannen gerechten

-Wijn

-Brillen

-Auto’s

-Privé artikelen

-Interieur

-Games

Hoe gaan we dit invullen

We gaan eens in de maand een mooie mannen drank voor jullie opzoeken, uitproberen en hier  over schrijven. De whisky gaan we met een proefpannel voor jullie proeven (heel vervelend) en we roepen dan eens per maand de whiskey van de maand uit. Het proefpannel wordt nog aan jullie voorgesteld. Bij goede drank hoort natuurlijk ook lekker eten. Ik ga voor jullie op zoek naar echt stoer en lekker eten. Ook dit zal eens per maand een mooi gerecht opleveren en dan soms met een bijpassende wijn. Nick gaat alles games voor zijn rekening nemen en er komen meer auto reviews op de blog.

Maar bovenal blijft b4men.nl het online platform voor mannen

Veranderingen zijn altijd wel spannend maar ik weet zeker dat ik jullie met deze onderwerpen verder zal kunnen blijven boeien.

B4men.nl logo footer

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
3 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer