MuziekMuziek

b4men.nl bedankt Sony

b4men.nl kan weer een stap verder dankzij Sony Nederland. Sony Nederland heeft  b4men.nl een Alpha 57 fotocamera beschikbaar gesteld. Deze camera is een droom voor iedere (hobby)fotograaf. b4men.nl kan nu gaan werken aan mooie foto’s en ook aan filmpjes waarop ik jullie nu ook op beeld kan uitleggen hoe je producten moet gebruiken. Ook kan ik mijn kennis op het gebied van scheren en haarverzorging laten zien op beeld.

Dus tot snel op beeld.sony1

sonyn

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer