MuziekMuziek

B4men.nl de blog voor mannen nog persoonlijker. Dit ben ik!

Natuurlijk weten trouwe lezers van de blog inmiddels wel veel van mij (Jan Willem Huffmeijer), maar weten ze ook veel van B4men.nl?? Aan de vele vragen die ik krijg valt dat nog tegen. B4men.nl is Jan Willem! Ik heb een heel persoonlijke blog en dat is echt onderscheidend in de online mannenwereld. Je hebt in Nederland inmiddels echt wel een paar grote blogs / site’s voor mannen, maar allemaal uit een redactie geschreven. Dit is toch heel anders omdat je jezelf hier niet echt mee kan identificeren. Natuurlijk schrijf ik ook niet alleen. Ik heb mijn vader Jos Huffmeijer die ook voor mij schrijft, tja en wij zijn weer bijna één. Ik schrijf 99% van de berichten op de site en weet dus ook heel goed wat er gebeurt en wat er op komt. Nog iemand die heel hard voor B4men.nl werkt is mijn vrouw!! Zij kijkt al mijn teksten na en geloof mij, dat is een hell off a job wanneer je partner (ik dus) dyslectisch is! Ook doet zij heel veel “fotowerk” en vangt zij mijn gedeelte van het huishouden op omdat ik het gewoon vaak te druk heb. Kortom wij met z’n drieën zijn B4men.nl

image
Dit is Levi een van de twee huistijgers (Maine Coon) ook die zullen jullie vast wel vaker zien.

B4men.nl wordt nog persoonlijker

Om jullie nog meer te laten zien wie ik ben en wat ik zoal doe, heeft mijn vrouw (eerlijk is eerlijk) bedacht om een nieuwe rubriek in het leven te roepen. Deze nieuwe rubriek gaat wekelijks verschijnen, alleen weet ik nog niet precies op welke dag. In deze rubriek laat ik meer van mijn leven zien. Wat ga je dan allemaal zien?? Voor lezers die mij volgen op Instagram (nog niet? klik hier) zien al weleens wat voorbij komen, maar in een eigen artikel kan ik jullie veel meer laten zien. Jullie zien dus mij in mijn privé, werk en blog tijd. Het zal wel lekker makkelijk en mannelijk blijven, dus geen lappen tekst, maar gewoon in foto vorm. Lekker plaatjes kijken 😉 Op deze manier probeer ik jullie nog wat meer te laten ontdekken met hoeveel ziel en zaligheid ik, maar ook zeker wij B4men.nl boeiend houden.

image

Even Voorstellen:

De personen in mijn leven die jullie zeker gaan terug zien op de blog zijn niet alleen belangrijk voor mij, maar ook zeker voor jullie, zonder hen was er geen B4men.nl

Mijn vrouw (Marie Louise)

image
Heel belangrijk en heel druk met de site, niet op de voorgrond maar onmisbaar achter de schermen.

Mijn vader (Jos)

Jos geretoucheerd en in gekleurd
Zijn liefde en kennis voor dranken zijn zo groot dat ik die wel moest gebruiken. Daarnaast is het geweldig om samen met pa dit succes te mogen delen.

Dochters (Beaudine en Amaranthe)

image
Twee super mooie top meiden, die door de blog hun vader af en toe net te vaak moeten missen. Doordat zij niet klagen draait de blog nog steeds.

De nieuwe Rubriek komt vanaf morgen online en heet “Dit is B4men.nl, de mannenblog achter de schermen”

image

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer