MuziekMuziek

Dit is B4men.nl, de mannen blog achter de schermen. Week 24/25 2015

 

Yes!!! de eerste blog van b4men om het nog persoonlijker te maken. Ik geef jullie door middel van foto’s een kijkje achter de schermen van B4men.nl. Welke tripjes worden er gemaakt, welke producten komen er binnen en wat gebeurt er verder in mijn drukke leven.

De week van B4men.nl zo maak ik een mannen blog

image
Goede morgen, het is 6 uur s’ochtends en zo begin ik mijn dag. Het bericht van de dag wordt nog even nagelopen en kan daarna online. Dan begint het grote delen op social media. Jullie moeten natuurlijk wel weten dat het online staat.
image
Vandaag breng ik de meiden naar school, om daarna door te rijden naar State Of Art. Nog even gek doen en dan een dikke twee uur rijden naar Lichtenvoorde.
image
Welkom bij State Of Art, dit blijft wel één van de mooiste voordelen van het hebben van een blog. Je mag in de keuken komen kijken bij grote ondernemingen. Het is zo gaaf om te zien hoe bedrijven ondernemen.
image
Terug uit Lichtenvoorde, even omkleden en weer door. Deze keer ga ik een leuke Barbierstraining geven bij Hizi Hair Amsterdam. Het geven van trainingen is erg leuk om te doen, andere kappers jou passie te mogen laten zien is echt te gek.
image
De zomer komt er aan. Tijd voor een nieuwe zonnebril. Bij de Pearle in Lisse heb ik deze Ray-Ban uitgezocht. Martijn thanks voor de goede service.
image
Dit is mijn bril geworden. De Ray-Ban Jeans Wayfarer van spijkerstof. Super blij mee!!
image
Uiteraard wordt er natuurlijk ook gewoon gewerkt. Ik sta op woensdag t/m zaterdag altijd in de barbershop. Knippen, trainen en bloggen, deze drie passies zorgen voor erg veel lol en erg veel werk. 😉
image
Van al dat harde werken word ik dorstig hahaha. Een heerlijke simpele cocktail die ik graag maak is een Cuba Libre met Lime siroop. Heerlijk met een sigaartje. Dit is voor mij genieten.
image
Maandagochtend vroeg. Deze keer ben ik op bezoek bij Renault Nederland. Ik mag voor een week lang de nieuwe Espace rijden voor de blog. Uiteraard lezen jullie hier snel meer over.
image
Snel door van Renault Nederland naar Amsterdam. Ik heb een afspraak met Dirk Vis, bedenker van Qnoop een bijzonder leuk en innovatief sokken merk. Na een super leuk gesprek in de Hutspot is het tijd om naar huis te rijden om wat te eten.
image
Mijn lunch voor vandaag een simpel maar o zo lekker broodje worst. Eet smakelijk.
image
Bij een lekker happie hoort ook een lekker drankje. Een cocktail in een blikje. Super lekker voor de zomer.
image
Vandaag ben ik op pad voor het geven van een training, deze keer ben ik bij Pro-Duo in Leeuwarden. Ja, ik maak mijn kilometertjes wel hoor.
training produo
Hoe cool is het wanneer je mensen helemaal enthousiast krijgt?? Echt heel erg cool! Ik heb deze foto van Jose Eijzenga, zij heeft een barbershop in Stiens.
jos braun
Jos is voor b4men.nl naar Braun geweest. Hier werd de allernieuwste Braun serie 9 gepresenteerd vandaar deze ruige look.
jos braun 1
Baardje ligt er weer naast. Keurig netjes.
image
Wauw!! Op de terug weg van mijn training kwam ik over de afsluitdijk. Deze kans laat ik niet aan mij voorbij gaan om een paar mooie foto’s te maken van de nieuwe Renault Espace.
image
Tja en dan moet je zelf ook maar even genieten van het uitzicht en een heerlijk zonnetje. Ik rij weer terug, zodat ik dit bericht voor jullie kan maken. Druk nog even dus. Tot later op de leukste mannen blog van Nederland.

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer