MuziekMuziek

B4men.nl bestaat een halfjaar en gaat over 10.000 unieke bezoekers p/m

B4men.nl bestaat een halfjaar!!! En wat voor een halfjaar!!! Ik ben B4men.nl begonnen omdat ik het leuk vind om andere te vertellen en te laten zien wat ik binnen mijn vak doe. Maar dat er zoveel behoefte was had ik totaal niet verwacht. B4men.nl is het afgelopen halfjaar als een razende gegroeid!!! Zoals het er nu uit ziet kan ik deze maand voor het eerst boven de 10.000 unieke bezoekers gaan uitkomen in één maand!!!

 

 

 

Afgelopen juni ben ik begonnen met het idee om jullie alles te vertellen over mijn vak. Om het voor jullie en voor mij interessant te houden heb ik na vier maanden ook mijn hobby’s toegevoegd. Onderwerpen als koken en whisky’s zijn nu vaste onderdelen van mijn blog. Na deze veranderingen ben ik nog weer wat harder gegroeid dan ik al was. Door de positieve reacties op deze onderwerpen hebben we bij B4men.nl duidelijk de goede weg ingeslagen.

B4men.nl gaat met cijfers van 10.000 unieke bezoekers per maand ook echt meetellen. Dat maakt dat ik steeds meer mooie onderwerpen voor jullie kan gaan schrijven. Voor leveranciers en merken kan ik steeds meer een uithangbord worden en jullie over hun producten vertellen. Heel belangrijk voor een blog is de input van deze merken. De merken die vanaf dag één achter mij hebben gestaan zijn Nivea Men en P&G zij hebben mij voorzien van mooie producten om te reviewen.

B4men.nl gaat voor nog meer groei!! Uiteraard sta ik niet stil en ben achter de schermen altijd druk bezig met het zoeken van mooie en interessante informatie of producten waar ik jullie weer mee kan boeien.

Dus aan al mijn lezers “bedankt”!!!! Blijf lezen, delen en andere mensen vertellen over mijn blog!!logo-donker-05

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
4 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer