Inspiratie voor een goed zomerkapsel voor mannen. 15 top kapsels voor mannen

kapsel zonder styling product

Bam!!! Het zonnetje gaat eindelijk weer schijnen. Na al die slechte weken, waarin we meer winter hebben gehad dan de winter zelf, is het zo fijn om weer lekker buiten te kunnen zitten. Als we dan toch weer naar buiten gaan is een goed kapsel onmisbaar natuurlijk. Nu heb ik laatst verteld dat het “losse en nonchalante” haar helemaal de trend wordt deze zomer en ook heb ik laten zien hoe je dit het beste kan stylen. Onderaan dit artikel zal ik het filmpje nogmaals plaatsen voor iedereen die het nog niet gezien heeft en zich afvraagt hoe je dit kapsel het best kan stylen. Natuurlijk is dit echt niet de enige trend of stijl die we deze zomer gaan zien, ook met de strakkere look loop je nog niet voor gek hoor.  Ben je dus nog niet helemaal toe aan het nonchalante kapsel voor mannen, kijk dan naar deze top 15 en kies een stijl uit die wel bij jou past.

15 top kapsels voor mannen deze zomer

Omdat wij geen foto’s meer mogen gebruiken van Pinterest verwijs ik je door mijn Pinterest pagina voor meer inspiratie.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
4 comments
  • Beste Joey, Ik raad je een Paste aan. Dit geef een mat effect en zit tussen een pomade en een wax in.

  • Welk kapsel is het makkelijkst te stylen als je een beetje krullerig haar hebt en met welk product?

  • Hey,

    Wordt al wat kalend op het kruintje en inhammen. Mijn haar is van nature wat wild. Wil wel wat stoerders. Nog een tip?

    Groet,

    Jeroen

Written by Jan Willem Huffmeijer