Inspiratie voor een goed zomerkapsel voor mannen. 15 top kapsels voor mannen

Bam!!! Het zonnetje gaat eindelijk weer schijnen. Na al die slechte weken, waarin we meer winter hebben gehad dan de winter zelf, is het zo fijn om weer lekker buiten te kunnen zitten. Als we dan toch weer naar buiten gaan is een goed kapsel onmisbaar natuurlijk. Nu heb ik laatst verteld dat het “losse en nonchalante” haar helemaal de trend wordt deze zomer en ook heb ik laten zien hoe je dit het beste kan stylen. Onderaan dit artikel zal ik het filmpje nogmaals plaatsen voor iedereen die het nog niet gezien heeft en zich afvraagt hoe je dit kapsel het best kan stylen. Natuurlijk is dit echt niet de enige trend of stijl die we deze zomer gaan zien, ook met de strakkere look loop je nog niet voor gek hoor. Β Ben je dus nog niet helemaal toe aan het nonchalante kapsel voor mannen, kijk dan naar deze top 15 en kies een stijl uit die wel bij jou past.

15 top kapsels voor mannen deze zomer

a1
Het strakke kapsel zie je nog steeds veel deze zomer. Tip, laat de zijkanten iets gedekt. Dit maakt het kapsel gelijk vriendelijker.
a2
Laat die krullen juist zien. Deze zomer is het helemaal hip om het haar te dragen zoals het is. Wil je tips over krullend haar klik dan hier.
a3
De trend is het nonchalante kapsel voor meer info klik hier. Weten hoe je het moet stylen kijk dan het filmpje onder de foto’s.
a4
Dit zogenaamde “tussen” kapsel zal je ook veel zien deze zomer. Lekker kort en strak op de zijkanten en los gedragen bovenop. Een goede compromis als je het mij vraagt.
a5
Lekker los
a6
Los en natuurlijk. Vraag je kapper het bovenop te snijden voor een los resultaat.
a7
Top model voor de zomer.
a11
Klassiek en modern gaan heel goed samen.
a12
Los en krullen! Waarom niet??!!
a13
Kort en stoer haar met een matte paste geeft toch weer een losse look.
a14
Een top zomer kapsel. Dit kapsel valt of staat met een mooie overloop. Dus niet zelf die tondeuse eroverheen halen maar ga naar de pro. Het verschil zal groot zijn, zelfs in de paar millimeter.
a15
Stoer!
a16
Ook de geschoren scheiding is nog steeds ideaal voor mannen die het lastig vinden om een mooie scheiding te maken.
a17
Makkelijk en moeilijk tegelijk. Dit kapsel moet je niet gaan dood stylen maar ga drie keer door je haar met een paste en blijf er daarna vanaf.
a18
Ruig!

Alle kapsels en nog veel meer komen van mijn Pinterest pagina hier is ook de bron te vinden. Klik hier.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments
  • Beste Joey, Ik raad je een Paste aan. Dit geef een mat effect en zit tussen een pomade en een wax in.

  • Welk kapsel is het makkelijkst te stylen als je een beetje krullerig haar hebt en met welk product?

  • Hey,

    Wordt al wat kalend op het kruintje en inhammen. Mijn haar is van nature wat wild. Wil wel wat stoerders. Nog een tip?

    Groet,

    Jeroen

Written by Jan Willem Huffmeijer