MuziekMuziek

B4men de lifestyle blog voor mannen, kijkje achter de schermen. Week 29/30

Zoals jullie inmiddels alweer gewend zijn, krijgen jullie ook deze week weer een leuk kijkje achter de schermen. Het was onze laatste vakantieweek en dus hebben we nog wat leuke dingen met de meiden gedaan. Toch was het ook wel een zware week, ik ben mijzelf behoorlijk tegen gekomen deze week. Met de zaterdag tot gevolg waar ik voor het eerst in twee jaar geen zin had om iets te doen voor de blog. Uiteindelijk is dat juist een heel goed artikel geworden en hebben jullie ook deze kant van mij gezien. Mijn leven is natuurlijk niet alleen maar rozengeur en maneschijn, ook ik blijk gewoon een mens 😉

De lifestyle blog voor mannen achter de schermen.

image
Nog een weekje Tour de France volgen! Geweldig gevoel, zij hard fietsen en ik lekker op de bank.
image
Natuurlijk met een lekker biertje erbij! Proost.
image
Volgende dag een super mooi artikel over grijze baarden op de site.
image
Daarna naar Amersfoort gereden om daar naar de dierentuin te gaan. Uiteindelijk hebben we nog mazzel gehad met het weer.
image
De nieuwe bootje bleken lastig te sturen. Verder een erg mooie dierentuin!
image
Aapje kijken hahaha
image
Lekker uiteten geweest bij Storing in Haarlem.
image
Eten prima. De zaak qua aankleding kan beter.
image
Uiteraard een heerlijke hamburger voor mij!
image
Volgende dag naar de bios geweest. De meiden hadden Binnenstebuiten uitgekozen.
image
De meiden vonden hem geweldig. Wij vonden hem wat langdradig.
image
Na de Bios het lekkerste frietje van Hoofddorp gegeten met het stoofvlees van Foodtruck VoerTuig.
image
mijn vriendin moest donderdag weer werken. Dus even een dagje relaxen.
image
Relaxen betekend bij ons lekker filmpjes kijken.
image
Op een lekkere hangdag voor de meiden, komen snoepjes als een geschenk uit de hemel hahaha!
image
De lunch gemaakt door mijn meisje, was echt super lekker!
image
Vrijdag naar Beesd gereden. Hier zit Jaguar Nederland en heb ik samen met mijn dochter een droomauto opgehaald.
image
Dit is de droomauto de Jaguar F-Type R. Wauw!!
image
Hahaha veilig thuis gekomen.
image
Ook Marie Louise kon haar enthousiasme niet onderdrukken.
image
Zaterdag was mijn baaldag. Geen zin en geen inspiratie. Lees het hier.
image
Laatste avond lekker met zijn allen naar Papa’s BBQ.
image
mooie locatie in het Haarlemmermeerse bos.
image
Maandag hebben we de Jaguar mogen ruilen voor deze grote jongen! Uiteraard volgt de review vanzelf op de blog.

Tot Volgende Week. Kan je niet wachten volg B4men.nl op Instagram Klik hier.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer