B4men de blog voor mannen achter de schermen. De blog en ons leven.

Eindelijk is hij er weer hoor, ons item waarbij je een kijkje krijgt wat er bij ons allemaal gebeurt achter de blog. B4men is natuurlijk een super leuke en informatieve blog maar het is natuurlijk ook erg leuk om ons als schrijvers van deze blog een beetje beter te leren kennen. B4men is een heel persoonlijke blog en we schrijven dus ook maar met een heel klein team. Waarom ik dit vertel? Wij krijgen deze vraag namelijk echt heel vaak. De meeste mannen blogs worden geschreven door een redactie van grotere uitgevers en daardoor is het natuurlijk een stukje lastiger om heel persoonlijk te zijn. Wij hebben er altijd voor gekozen om de blog juist wel heel persoonlijk te houden. Wij bestaat voor 80% uit Marie Louise en ik (Jan Willem). Mijn vader (Jos Huffmeijer) en Pascal Meulenbelt schrijven ook voor B4men en hebben hun vaste rubrieken. Hierdoor heeft B4men bij de mannelijke blogs een bijzondere positie. Dat het werkt blijkt wel uit de groeicijfers, de afgelopen 2,5 jaar zijn we uitgegroeid van 46 unieke bezoekers in de eerste maand tot net geen 200.000 unieke bezoekers die nu hun weg weten te vinden naar B4men. Kortom, wij zijn super trots op deze resultaten en bedanken jullie voor het trouwe bezoek wat jullie aan de blog brengen.

De Blog voor mannen in beeld:

image
Daar zijn we weer ๐Ÿ™‚ Ontspannen vind ik erg belangrijk en een mooi sigaartje helpt altijd.
image
Hahaha ik probeer vaak uit te leggen dat werken aan een blog erg zwaar werk is. Nu kunnen jullie zien waarom!
image
Mijn moeder zat deze week alleen. Mijn vader was op reis door Frankrijk, hier gaan jullie snel meer over lezen op de blog. Het was dus belangrijk om het met mijn broer en zus bij mijn moeder gezellig te maken. Is wel gelukt!!
image
Natuurlijk is er ook heel hard gewerkt in de B4men Barbershop.
image
Ik dacht, laat jullie even een baardje van mijn hand zien! Kapsel is trouwens ook van mij ๐Ÿ˜‰
image
Na al dat harde werken was een Gin Tonic een mooie traktatie.
image
Proost
image
Lekker eten hoeft niet altijd moeilijk te zijn, Marie Louise had een heerlijke maaltijd salade met kip en ei gemaakt
image
Super cool, deze waterspuit met een mooie bourbon kan natuurlijk niet ontbreken in de B4men Barbershop.
image
Naast de strakke kapsels zijn de krullenkoppies helemaal hip dit voorjaar. Wil je weten hoe je ze het best kan stylen,ย klik hier.
image
Naast een paar lekkere whisky’s zijn er ook erg lekkere ice tea’s in de shop. Blijft super lekker.
image
Nieuw op B4men is het item waarin ik een outfit koop voor โ‚ฌ 100,- dit is de eerste outfit geworden. Goed gelukt lijkt mij.
image
Voor een nieuwjaars borrel waren we uitgenodigd in het Hoxton Hotel in Amsterdam.
image
Thuis genieten van een kopje koffie en een super lekkere zelf gemaakte cake. Recept staat snel op de blog.
image
Altijd leuk om mooie producten te reviewen, deze keer de baardproducten van Barba Italiana.
image
De zondag is een kwestie van familytime, lekker aan tafel genieten van hapjes en drankjes.
image
Daarna even de shop in gegaan om mijn vrouw te voorzien van een stoer kapsel.
image
Hahaha ook mijn dochter geniet van de barbershop aan huis.
image
Ik moest het resultaat even showen van haar.
image
Bedtijd.
image
Ciao, ik sluit af waar ik begonnen was. Genietend van een mooi sigaartje. Tot de volgende….

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer