SelectSelect

Krullenkoppen schaam je niet, 15 kapsel ideeën voor krullend haar

Jan Willem met herenkapsel najaar 2019

Na veel vraag in de shop gekregen te hebben om een kapsel te knippen waarbij de krullen niet of nauwelijks meer zichtbaar zijn heb ik besloten om toch een artikel te maken waarbij je kan zien dat krullend haar juist heel gaaf kan zijn.

Mannen die stijl haar hebben willen krullend of slag in hun haar omdat ze vinden dat ze niets met hun haar beginnen en andersom willen mannen met krullend haar liever stijl haar omdat zij hun haar onhandelbaar vinden, ofwel het is bijna nooit goed. Voor mannen met krullend heb ik goed nieuws, want voor de kapsel trends 2016 is het juist prettig om slag in het haar of krullend haar te hebben.

Dus waarom zou je ze niet laten zien??

Kapsels voor krullend haar

Zoals je ziet op mijn Pinterest kan je ook met krullen enorm veel kanten op en hoeft het geen drempel te zijn om iets leuks met je kapsel te doen.  Je kan het haar losser dragen en dus meer de natuurlijke look opzoeken maar je kan het ook juist strakker dragen en meer de edgy kant opgaan.

mannen kapsels met krullen zijn altijd welkom bij in de barbershop

Wil je meer advies over je kapsel met krullen? Je bent uiteraard altijd welkom bij mij in de B4men Barbershop.

Binnenkort komt er ook een artikel en een film online over hoe je krullend haar moet stylen en welke producten je hiervoor kan gebruiken.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Ja! Mijn man heeft onwijs krullend haar. Dus geen excuus meer mannen met krullend haar! Net als mijn man gewoon doen.

Written by Jan Willem Huffmeijer