MuziekMuziek

De B4men Barbershop bestaat 1 jaar!! B4men Barbershop trakteert op een te gek pakket.

Wauw!!! Het eerste jaar zit er alweer op. 2 december vorig jaar was de eerste dag dat wij de deuren van onze B4men Barbershop opende. Het was de start van een heel bijzonder jaar. Het besef dat het alweer een jaar voorbij is moet nog even indalen. Het jaar ging zo goed en we hebben zoveel mannen mogen ontvangen dat het jaar echt is omgevlogen.

img_0852

B4men Barbershop bestaat 1 jaar

Het eerste jaar was er één om nooit meer te vergeten. Ik had nooit verwacht dat het eerste jaar zo mooi zou zijn als wat we hebben gekregen. Mannen die vanuit heel Nederland kwamen rijden om in onze kapsalon geknipt en geschoren te worden. Naast dat de shop een groot succes is geworden heb ik ook nu voor het eerst gevoeld hoe het is om 100% ondernemer te zijn. Ik kan je vertellen…ik wil nooit meer anders. Het is een hectisch en soms best een onzeker bestaan, maar het is het allemaal waard. Ondanks dat ik de meeste tijd alleen in de shop sta doe ik het natuurlijk niet alleen. Marie Louise (mijn vrouw) is de sturende kracht op de achtergrond en soms ook op de voorgrond in de zaak. Waar wij in het begin nog hebben geprobeerd om Marie Louise zo snel mogelijk klaar te stomen voor de shop, zijn we tot de conclusie gekomen dat wij hier nog even mee wachten. Onze kinderen hebben haar harder nodig en ik heb het zo druk met de blog en het geven van kapperstrainingen dat wij niet intensief genoeg kunnen trainen. Natuurlijk trainen we op de achtergrond gewoon door en er zal dus echt nog wel een moment komen waarop Marie Louise haar barberskills kan gaan showen. Ik heb regelmatig wel een andere nieuwe persoonlijkheid in de shop erbij gekregen, Boyd onze B4men Barberdog! Een jonge maar super lieve Berner Senne pup die mij en de klanten vooral s’avonds gaat vermaken.

img_1779img_1744image

B4men barbershop op naar het volgende jaar

Oké, dus alles draait op rolletjes en dus we hoeven niets meer te doen en te veranderen??? Nou niet dus!! Voor het komende jaar hebben wij heel veel mooie plannen en nieuwe behandelingen. Toch ga ik hier nog niet teveel over vertellen omdat wij dit bekend gaan maken in januari. Eerst nog maar even een heel drukke decembermaand overleven. De kerstdrukte is al losgebarsten in ons online afsprakensysteem. Ik heb wel een paar extra dagen toegevoegd aan het normale rooster, echter loopt ook dit al snel vol. Dus wil je geknipt worden in december, wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak. Ik heb voor iedereen die in december komt knippen nog een onwijs toffe actie!

imageimg_1620

B4men Barbershop trakteert

Wie jarig is moet trakteren!! Daarom heb ik voor iedereen die in december zijn haar of baard komt laten knippen een super toffe actie. Wie in december bij mijn in de shop is geweest voor een behandeling krijgt een nummer mee. Ik zal op 1 januari een nummer trekken en deze bekend maken op de Facebookpagina van de B4men Barbershop. De gelukkige winnaar wint een waanzinnig verzorgingspakket voor mannen.

1-jaar-shop

Like en Deel het bericht op jouw Facebook

Dit bericht moet natuurlijk worden verspreid en daarom verloot ik onder alle mensen die dit bericht delen en de pagina van B4men Barbershop liken een cadeaubon. Op vrijdag 9 december zal ik onder de mensen die dit bericht hebben gedeeld, 2 cadeaubonnen verloten voor een knipbeurt of baardbehandeling in de B4men Barbershop.

1-jaar-shop-2

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
  • Van harte gefeliciteerd met je eerste succesvolle jaar. Komende vrijdag kom ik weer bij je langs voor een onderhoud aan mijn baard. Helaas heb ik geen Facebook om het bericht te delen, dus dan maar hopen op de andere prijs. Heel veel succes en goede zaken de komende jaren.

    Groet,
    Rob

Written by Jan Willem Huffmeijer