MuziekMuziek

Een bijzondere portemonnee van Zenlet voor je pasjes. Wil jij er ook één winnen?

Heel veel mannen kennen ze inmiddels al, mapjes speciaal voor je pasjes. Ik ben zelf toch nog wel wat ouderwets en liep nog altijd met een traditionele portemonnee rond. Ik heb teveel pasjes en teveel andere dingen in mijn portemonnee voor zo’n mapje. Hahaha MIS! Ik ben pas op reis geweest naar Stockholm en dit was het moment om het eens zonder portemonnee te proberen. Inmiddels ben ik al wat weken verder en ik heb mijn portemonnee niet meer gebruikt. Ik ben om!

P5200735

Zenlet voor je pasjes

De eerste keer dat ik de Zenlet in mijn handen kreeg had ik wat moeite om te geloven dat ik hier op een handige manier mijn pasjes uit kon krijgen. Zo simpel als dit doosje lijkt, zo simpel en briljant is ook het verdeel systeem waarmee je pasje in volgorde liggen bij openen. Er passen ongeveer 6 pasjes zonder problemen in, de Zenlet legt er 5 op volgorde. De Zenlet is compact en licht in gewicht. Groot voordeel hiervan is het gemak waarmee je de Zenlet bij je draagt. De ronde hoeken voorkomen slijtage plekken in een broek. Het materiaal waarvan de Zenlet is gemaakt is krasvast en heeft een antislip waarmee je zelf met natte handen de Zenlet zonder problemen kan openschuiven.

P5200737

Zenlet en beveiliging

Er is veel om te doen, de beveiliging van onze pasjes. Doordat we tegenwoordig contactloos kunnen betalen, betekend het ook dat andere van afstand gegevens of geld van je pasjes kunnen halen. Ook hier is aan gedacht en doormiddel van een speciale blokkaart voorkom je dat mensen bij de gegevens van je pasjes kunnen komen. Deze Zenlet blokkaart plaats je tussen de kaarten die hier gevoelig voor zijn. De achterkant is al beschermd en zo ontstaat er een zone waartussen je passen beschermd zijn.

Schermafdruk 2016-06-07 10.00.42

 

Zenlet wint bijzonder prijs

Dat ik de Zenlet bijzonder vind is natuurlijk heel belangrijk maar daar hebben ze niet heel veel aan. Gelukkig ben ik niet de enige en nog niet zo lang gelden heeft de Zenlet de Reddot Award gewonnen voor best Product Design. Wat aangeeft dat de Zenlet veel in zijn mars heeft.

Schermafdruk 2016-06-07 10.00.20

Winnen Winnen Winnen

Wil jij na mijn ervaring de Zenlet zelf ervaren en gebruiken? Dat kan, ik mag er namelijk 3 onder jullie verloten. Dit moet je ervoor doen:

Like: het bericht en tag in comments twee vrienden die de Zenlet kunnen gebruiken

Deel: het bericht van de Zenlet op Facebook  jouw Facebookpagina

De winnaars krijgen 16 juni een persoonlijk bericht en de Zenlet opgestuurd. Niet gewonnen, maar wil je wel heel graag de Zenlet zelf proberen kijk dan eens op de site van Zenlet.

P5310979

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer